EZO. TV jóslás? Kinél jósoltatok? Bejött?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:38
2/21 anonim válasza:
Aki ennek a pofátlanságnak bedől, az meg is érdemli.
3/21 anonim válasza:
sikerül majd eladni az ingatlant, de nehéz lesz, de én azért küldöm a pozitív energiákat. ez megy állandóan
4/21 A kérdező kommentje:
én jósoltattam még ingyen az egyik ezo-s nővel 2szer is, amit mondott bejött. Felhívtam a minap, és annyi sok jót mondott, h nem tudom elhinni h mind igaz. Tökéletes család, élet, karrier, szerelem, egészség, egyszóval minden ami kell. Egyébként meg egy balfék vagyok.
2010. aug. 5. 22:13
5/21 anonim válasza:
Hát ha neked vannak fölösleges 500 forintjaid ilyenekre, kkor igazán nekemadhatnád, jósolok neked olyanokat, hogy csak úg tátod majd a szádat...
6/21 A kérdező kommentje:
egyszer szántam rá magam barátnőm unszolására :) nem tudom egyenlőre még h bánom-e majd kiderül :D unalmamba szoktam nézni a műsort
2010. aug. 5. 22:28
7/21 anonim válasza:
Én is, csak néha muszáj elkapcsolnom, annyira szánalmas...:S
utolsó
8/21 A kérdező kommentje:
furcsa h a nő amit ingyen jósolt az bevált, most ugyanazzal beszéltem telón, de olyan kamusnak tűnt, meg igazából semmi konkrétumot nem mondott, míg barátnőmnek egy másik jós időpontokat mondott meg mindent
2010. aug. 5. 22:45
9/21 anonim válasza:
multkor ilyen volt:
- én a családi állapotomról szeretnék kérdezni
- jó nézzük a lapokat, egyébként férjnél van??
- igen igen
- igen látom is a lapokban, és most nincsenek túl jóban?
- hát nem nagyom
- igen, ezt is mutatják a lapok
----------------------------------------------------
hát így én is tudok jósolni :D
10/21 anonim válasza:
Jósolok én mindenkinek egyet,ami tuti igaz,és bárkinél beválik:
Egyszer megfogsz halni.Meg mindenki,aki körülötted él.Meg majd még sokan mások.És majd születnek újak.
"Taps"500 Ft"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!