Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » EZO. TV jóslás? Kinél jósoltat...

EZO. TV jóslás? Kinél jósoltatok? Bejött?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 21:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

nekem mondta h "kapcsolatba van?" mondom nem, már jópár éve... erre igen, látja.... aztán van a közelembe férfi akivel lehet valami?? mondom nemnagyon:D

bírom az RTLes astro műsort is

Múltkor a nőnek a pasi:

"Látom problémák vannak a fiával"

erre a nő: "Nem, nagyon jól megvagyunk"

erre a pasi: "Akkor majd lesznek problémái vele!!" :D

2010. aug. 5. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:
:DD
2010. aug. 5. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
a kérdez 22:13 válaszához csak annyit mondanék hogy nézd meg a South Park - Az Univerzum legnagyobb kóklere címü részét (de végig) és megtudod hogy mért teljesülnek be a jóslatok!
2010. aug. 6. 21:22
 14/21 A kérdező kommentje:
rendben, utána nézek, köszi! :D
2010. aug. 6. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:

itt meg is találod

[link]

615 rész az!

2010. aug. 6. 21:57
 16/21 A kérdező kommentje:

megnéztem :D hát ez nagyon nagy :))

de tvbe honnan tudhatják a dolgokat? ott kort meg semmit nem kérdeznek általában ... de ez a Rob Sneider :DD

2010. aug. 6. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

mért hazudsz nem nem is nézted meg! 10 perc alatt hogy nézted meg? mikor 20 perces egy rész!

nem akarsz azzal szembesülni hogy a jóslás egy kamu?

2010. aug. 7. 10:31
 18/21 A kérdező kommentje:
te beteg vagy szerintem... mielőtt belinkelted már azelőtt elkezdtem nézni ... idióta.
2010. aug. 7. 13:41
 19/21 anonim ***** válasza:

nem hiszek ezekben, mert teljesen általános dolgokat mondanak. pl ha valaki azt kérdi, hogy hogyan alakul a párkapcsolata, akkor arra én is következtetni tudok, hogy azért tette fel ezt a kérdést, mert gondok vannak. Szóval mindenki mondhatja erre, hogy igen látom most haragban vannak..

másik gyakori az ingatlan eladás, erre egyértelműen bárki megmondja,hogy nehéz lesz eladni a lakást manapság...

2010. aug. 7. 16:02
 20/21 A kérdező kommentje:

igen utolsó teljesen igazad van.

Én mondjuk hiszek a jóslásba, de csak az olyanba, ahol személyesen kell megjelenni, úgy jósolnak tenyérből, meg hasonlók. Az ilyen telefonos kamu, főleg h van mikor nevet meg kort sem kérnek ... mondjuk azért kiváncsi leszek mi fog nekem abból bejönni amit mondtak :D

2010. aug. 7. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!