EZO. TV jóslás? Kinél jósoltatok? Bejött?
nekem mondta h "kapcsolatba van?" mondom nem, már jópár éve... erre igen, látja.... aztán van a közelembe férfi akivel lehet valami?? mondom nemnagyon:D
bírom az RTLes astro műsort is
Múltkor a nőnek a pasi:
"Látom problémák vannak a fiával"
erre a nő: "Nem, nagyon jól megvagyunk"
erre a pasi: "Akkor majd lesznek problémái vele!!" :D
megnéztem :D hát ez nagyon nagy :))
de tvbe honnan tudhatják a dolgokat? ott kort meg semmit nem kérdeznek általában ... de ez a Rob Sneider :DD
mért hazudsz nem nem is nézted meg! 10 perc alatt hogy nézted meg? mikor 20 perces egy rész!
nem akarsz azzal szembesülni hogy a jóslás egy kamu?
nem hiszek ezekben, mert teljesen általános dolgokat mondanak. pl ha valaki azt kérdi, hogy hogyan alakul a párkapcsolata, akkor arra én is következtetni tudok, hogy azért tette fel ezt a kérdést, mert gondok vannak. Szóval mindenki mondhatja erre, hogy igen látom most haragban vannak..
másik gyakori az ingatlan eladás, erre egyértelműen bárki megmondja,hogy nehéz lesz eladni a lakást manapság...
igen utolsó teljesen igazad van.
Én mondjuk hiszek a jóslásba, de csak az olyanba, ahol személyesen kell megjelenni, úgy jósolnak tenyérből, meg hasonlók. Az ilyen telefonos kamu, főleg h van mikor nevet meg kort sem kérnek ... mondjuk azért kiváncsi leszek mi fog nekem abból bejönni amit mondtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!