Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miskolci jósnőnél járt már...

Miskolci jósnőnél járt már valaki?

Figyelt kérdés
Ha igen leírnátok a tapasztalatokat,hogy kinek mennyi minden jött be abból amit mondott. És elérhetőségest is ha tudtok.
2014. aug. 5. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos senki nem tud válaszolni, mert mindenkinek azt jósolta, hogy kilépve egy zsák cement fog a fejére esni a tizedikről. Nagyon megbízható jósnő.
2014. aug. 5. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%-os a megbízhatósága. Nem kell semmitől sem tartani, egészen biztos, hogy mindenkit átdob a palánkon.
2014. aug. 5. 16:00
 3/4 gizus63 válasza:
Ha Júliára gondolsz, és nem akarod, hogy ezresektől szabadítson meg eljátszva, hogy adózik a Navnak, akkor messzire kerüld el! Tapogatózik, terel, ha valamire nem tud válaszolni, semmi konkrétumot nem tud mondani, de propagandát az oltás mellett, azt igen. Számtalan tévedésen kaptam, szerintem beállt Géza táborába (így hívja az ördögöt).Ha volt valaha is képessége, a sátáni lötty hatására elveszítette azt, és most hókusz-pókusszal igyekszik leplezni.
2022. jan. 19. 07:16
 4/4 NÁDASSY JÓZSEF válasza:

Abrankó Erzsébet elszánt – Gizella Spicmûler és

további 15 ember

társaságában, itt: Miskolc.

Kedvencek ·

Stsnod90u47l

1

4a03

2

f

ó

1

c

.

·

...mások véleménye minket legkevésbé érdekel. A nyilvánosság , az igazság hatalma, A GYÓGYÍTÁS LEHETŐSÉGEI annál inkább. A gazság leleplezése a célunk . PAPP SÁNDORNÉ JÚLIA GYÓGYÍTÓ - telefonja +36 46 342625 - UTASÍTÁSAIVAL (az öreglyukból, azaz foramen magnumból kiinduló külső beavatkozással) 2022.04.20-TÓL HELYREÁLLÍTOTTAM Abrankó Erzsébet pulzusát... amin a 9 kezelő orvosa is csodálkozik. -Nádassy József író 2022.04.27. Telefon: +36 46 748611

2022. ápr. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!