Voltál már jósnőnél? Bejött, amit mondott?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 19:07
1/3 anonim válasza:
na ez engem is érdekel. amúgy még nem voltam de egyszer biztos hogy kipróbálom.
2/3 anonim válasza:
Voltam 95%bejott. Csak az a gaz h nem tudom azart jott be mert mondta,vagy mert tudatalatt bevonzottam. Az bizti akarmennyire is hiszel benne,ha mond valami olyat,utana azon kattogsz es vegen mar magad sem tudod miert tortent meg. En nem megyek tobbet
3/3 anonim válasza:
régen sétáltam a ligetben, majd a kisföldalattinál megállított egy asszony, mondván jósol kártyából meg mi1más...megmondja a jövőmet! a nevemen nem sokat kellett agyalnia, mert bemutatkoztam neki :S:S:S, de az akkori barátnőm nevét már 5-ödjére el is találta :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!