Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most komolyan ezért mondott...

Most komolyan ezért mondott el mindennek!?

Figyelt kérdés

Tegnap megismerkedtem interneten keresztül 2 német sráccal. Barátnőm ma megkérdezte, hogy-hogy egyből annyira jóba lettem velük, hogy egy közösségi oldalon máris posztolunk egymás üzenőfalára zenéket, bejegyzéseket, képeket. Én mondtam neki, hogy mivel az egész estét végigbeszéltük kialakult egy kis szimpátia és ugye mutatunk egymásnak olyan dolgokat (zene, kép, stb...) amiket szeretünk. Erre ő fogta magát és azt mondta, hogy ő ezt nem hiszi el, mert szerinte más is van a dolog háta mögött. Tehát szerinte én egyből lefeküdnék velük és ehhez hasonló dolgokra célzott. Majd a beszélgetés végén még benyögte, hogy szerinte ez miatt én egy óriási nagy sz*ajha vagyok. És mindezt szemtől-szembe mondta. Én konkrétan köpni, nyelni nem tudtam erre.

Szerintetek ebben van valami amitől sz*ajha lennék? Azt megjegyezném még, hogy semmilyen körülmények között nem feküdnék le velük, mert 1;van párom 2;nem az eseteim.

(Mind a ketten 18 évesek vagyunk)

2011. jún. 22. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Gyorsnak találta a tempót amiben ment nálatok az ismerkedés. Ő kívülről látja a dolgokat, és nem tudta, hogy mi zajlik a fejedben. Valljuk be azért kicsit tényleg gyors, hogy pár órája még nem is tudtok egymásról, most pedig már felvettétek a kapcsolatot a közösségi portálon is, és úgy posztoltok mint a régi jó ismerősök...

Lehet csak félt téged. De a sz*jha tényleg erős volt. Bár ha külsősként kokettálásnak tűnik amit műveltek, akkor még annak is van alapja. Hangsúlyozom "alapja"... tehát nem vagy attól még az...

2011. jún. 22. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Főleg ha neked van párod... (kiegészítés az első válaszomhoz)
2011. jún. 22. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

1.Nézd a jó oldalát.Nem a hátad mögött hanem a szemedbe mondott mindent.Még ha fáj is,de legalább neked mondta el.

2.1 napos talán pár órás idegenekkel való beszélgetés után én is furcsának tartom,hogy rögtön nyomjam a bejegyzéseimmel,zenéimmel,képekkel.

Bár nem igazán lep meg a dolog,mert a facebookon szinte mindenki ezt csinálja..Szinte ott élnek már az emberek..

3. tapasztalatom azt mutatja,hogy egy internetes ismerkedésnél a fiúk többsége 1 perc utána szexre tér rá..Kevés olyan fiút ismerek akinek ne lett olyan egy olyan kérdése,hogy "na és hogy állsz a szexel?"

2011. jún. 22. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőd????? Milyenek az ellenségeid??:DDD

Amúgy túl azon, hogy hallatlanul bunkó, valószínűleg irígy rád. Zavarja őt, hogy párod van, de így is felszabadultan és - gondolom - idegen nyelven is tudsz ismerkedni, barátkozni minden gond nélkül. Nyilván, ha a párodat zavarná, vagy féltékeny lenne, akkor nem üzenőfalon csereberélnétek zenéket és képeket egymással.

Azért érdekes elképzelései vannak a barátságról, és rólad is...

2011. jún. 22. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsónak üzenném, hogy akkor legyen idézőjeles barátnő: D

2011. jún. 22. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon idézőjeles barátnő lehet...:-))
2011. jún. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!