Most komolyan ennyibe kerül ez?
Figyelt kérdés
Postán feladtam egy cipőt,mert eladtam. A súlya 1 kg alatt volt, és nagyjából úgy 8-900 forint lesz a postaköltség úgy láttam a teszvesz oldalán lévő kiszámolt postai költségek táblázatban.
Feladtam ajánlva,utánvéttel, és 1500 forintot kértek el tőlem :@
Pluszba kellett fizet hogy ajánlott legyen,meg azért is mert utánvéttel. Akkor mégis hogy van ez,mer tmár nem értem!!!??
2011. nov. 8. 18:09
1/7 anonim válasza:
"Pluszba kellett fizet hogy ajánlott legyen,meg azért is mert utánvéttel"
Meg is válaszoltad magadnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát,de a táblázatban már az ajánlott levél árát néztem, és az volt 8-900 forint. Nem hogy még arra kellejen külön fizetni hogy ajánlott...
2011. nov. 8. 22:48
3/7 anonim válasza:
mert az utánvétel díját nem számoltad bele. Csak maga az ajánlott levél díja 8-900 forint 1 kg alatt, arra még rájön az utánvételi összeg.
4/7 anonim válasza:
pontosabban nem az utánvételi összeg, hanem annak megfelelően a feladási díj.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Kész rablás ez a posta is -.-"
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
Igazából felháborodásból írtam ezt,nem is igazi kérdésként lehet... :)
2011. nov. 9. 16:16
7/7 anonim válasza:
Nem is nagyon használják már a postát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!