Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy működik a kulcsos-zsinóro...

Hogy működik a kulcsos-zsinóros jóslás? Mitől függ? Hogy kell használni? Hogy ad választ a kérdésemre?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha már a Való Világból szedted, akkor biztos teljesen hiteles és megkérdőjelezhetetlen. xd
2014. dec. 2. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Meg kell beszélned az ingával, hogy merre fordul igen és merre nem válasz esetén.Tehát ez a kettő legyen az első kérdésed.Nincs eleve megszabott forgásirány.Ez mindig az inga és a használója között dől el.Tehát pl lehet, hogy nekem körbe forogna a kulcs igen válasz esetén, de lehet, hogy neked jobbra-balra mozdulva mutatná az igent.Viszont ha ez a jelrendszer már egyszer kialakult, akkor mindig így fogja mutatni..

Én egyébként nem tartom erre jónak a kulcsot.Szabályosabb alakú tárggyal biztosabb a kommunikáció.Pl egy gyűrű, vagy szabályos alakú kristály, stb...

Fontos, hogy az ingádat más ne használja.

2014. dec. 2. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem kifejezetten jóslás, bár adhat jövőre vonatkozó választ is.De ugyan úgy múlt vagy jelen beli dolgokról is lehet kérdezni.De a válaszban sosem lehetsz 100% biztos.
2014. dec. 2. 16:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítségeT! :)
2014. dec. 2. 17:14
 15/15 anonim válasza:
En kiprobaltam, es igazat mondott. Ugy mukodik hogy fogsz egy cernat vagy zsonort (mindegy), es ra kotod... gyertya vagy tuz fole kell tened hogy ''meg tisztitsd''. Aztan kerdezd meg hogy melyik lesz az igen, ha kor korosen forog akkor az lesz az igen. Viszont ha oda vissza mozog akkor az lesz az igen es a kor koros forgas a nem.. utána kerdezz tole :) Bár nem hiszek benne de kibrobaltam es minden ugy volt amit mondott!
2015. jan. 26. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!