Nektek melyik tarot kártya vált be, melyiket szeretitek használni?
Bármelyik beválik!
Ha te elhiszed, hogy ez megfog történni akkor még a römi kártyás jóslás is bevállik(mint nekem).
Kedves kérdező!
Nekem a Rider-féle is bevált, de a legjobban az Egyipomi Tarot szeretem. Szerintem mindig az első megérzés a jó... ;)
Kedves kérdező!
Mindenkinél egyéni hogy melyik kártya illik hozzá. Annak aki bizonytalan, vagy még kezdő, mindig a Rider-Waite paklit javaslom. Ez egyszerű, kiforrott, a szimbolikája letisztult. De ha egy adott pakli valamiért megérint és vonz, akkor azt érdemes megvenni. Viszont csak azért ne vegyél meg egy paklit mert szép, vagy mert mások szerint jó. Csak te tudhatod melyik a megfelelő.
Én magam ugyancsak a Rider-Waite paklit használom, nekem már az elejétől ez volt a legszimpatikusabb. Egy napon pedig majd megrajzolom a sajátomat.
Üdvözlettel,
Ezalor
Ha mégis úgy érzed újítani kell, akkor talán itt az ideje elkészíteni a saját paklidat. De ez persze nem kis munka. Alapul veheted a Rider-t amit már ismersz, és azt változtathatod meg úgy ahogy érzésed szerint jobban illik hozzá. Attól függően hogy inkább szimbolikailag vagy intuitív módon szoktad értelmezni, ez azt jelenti hogy a saját szimbolikádat kell kialakítani, vagy az intuíciód alapján megtervezni a lapokat. Csak az a lényeg, hogy amit változtatsz annak oka és értelme legyen, vagy a megérzés vagy a szimbolika, és ne egyszerűen csak azért hogy más legyen, vagy mert úgy jobban tetszik.
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!