Melyik tarot kartya es konyv Jo? Es melyiket nem vennetek meg?
En egyiket sem.
A Ji King-et vettem meg, Müller P forditotta, ösi keleti bölcsek adnak valaszt ezen az uton, szerintem ez jo!
Mindenki abban hisz amiben akar! Mondjuk én a kártyajóslást azért nem szeretem mert nem ösztönöz semmire. Kapsz egy eredményt, s ha rossz az eredmény félsz h megtörténik. Ha jó az eredmény meg elvárod hogy megtörténjen s csalódott leszel ha nem jön a magas barna szemű idegen. Mellesleg energiát, ídő és ha nem magadnak jósolsz pénzt áldozol rá.
S mint előbb írtam nem ösztönöz semmire!
Nekem is van Tartot kártyám, de nem használom csak ha már nagyon kilátástalannak érzek egy szituációt. (2-3 évente egyszer) Amúgy Crowley féle és csak a Nagy arkánummal dolgozom.
A tarot pont hogy nem jövendölés, hanem iránymutatás. "Magas barna szemű idegent legfeljebb valamelyik szennylapos horoszkóp igérget, a tarot inkább hangulatokat, érzelmeket, helyzeteket ír le. A tarot ettől sokkal finomabban fogalmaz. Van, akinek ez tényleg túl ködös, annak a cigánykártya való inkább.
Nekem a Hajo Banzhaf-féle Tarot kézikönyv van, és számomra nagyon sokszor nyújtott segítséget.
6-os: akkor ez a Tarot könyv gyakorlatilag ugyanaz a modszer, mint a Ji King???
A Ji Kingre meditacioval ra kell hangolodni elöbb, igy jobb "valaszok jönnek". A Ji King elegge elvontan fogalmaz, mivel az ösi keleti nyelvböl forditva sok szo csak körülirassal magyarazhato.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!