Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van itt olyan aki tud nekem...

Van itt olyan aki tud nekem jósolni?

Figyelt kérdés
csak olyan írjon aki tud léci köszönöm

2014. nov. 29. 23:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Megjósolom,hogy senki. Ha csak nem Peti vagy. Ha nem,akkor ne is erölködj.
2014. nov. 30. 00:11
 2/15 A kérdező kommentje:
ha valaki ennyire nemhisz a joslasban akkor minek nézegeti és minek ír haszontalan válaszokat...
2014. nov. 30. 00:14
 3/15 anonim ***** válasza:
A kereszt anyum.
2014. nov. 30. 00:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért, miben tévedtem?
2014. nov. 30. 00:29
 5/15 A kérdező kommentje:
olyan valaki írjon aki tud jósolni köszönöm!!!! :))
2014. nov. 30. 01:52
 6/15 anonim ***** válasza:
-> Össze fogsz veszni Robival.
2014. nov. 30. 02:06
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszek a jóslásban. Hogy miért vagyok mégis a Jóslás kategóriában?

-> Jogom van hozzá

-> Felszeretném nyitni minél több ember szemét. A vallás, ezotéria, jóslás, okkultizmus olyan dolgok, amelyek csak pénz vesznek ki az emberek zsebéből, és kapnak érte egy nagy semmit.

-> Jókat lehet röhögni az ilyen kérdéseken

-> Jókat lehet sírni, az ilyen kérdéseken

-> Az ezotéria kategóriában adott válaszokkal a legkönnyebb előbbre jutni a gyk. toplistán

2014. nov. 30. 02:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Lucifer tényleg képes, megjöttem... :)))

Jóslás. Erről csak az a véleményem, hogy ami számodra tudható, azzal te tisztában vagy, ha még nem, akkor leszel. Nem fogsz tudni se többet, se kevesebbet. Vajon ha valaki azt jósolná, hogy holnap elüt egy autó, azt is szeretnéd tudni? Gondolod, ha előre tudnád, akkor félreugorhatnál? Nem lehet hogy pont azért szenvednél balesetet, mert valaki elültetné benned a félelmet? A jóslás, mentalizmus a gyenge emberek érzelmeinek irányításáról szól.

2014. nov. 30. 04:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Tudnom kéne, hogy előreutalással, vagy utánvéttel kéred!

Ingyenre pedig javaslom:

[link]

2014. nov. 30. 07:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt ajánlom figyelmedbe:" A jóslás értelmezése kétféleképpen közelíthető meg: az egyik magyarázat szerint a jóslás egy problémára adott megoldási javaslatot jelent, melyet a jósok, vagy javasok dolgoznak ki. Egy másik értelmezés szerint a jóslás szó megegyezik a jövő kiderítésére irányuló tevékenységgel, a jövendöléssel."
2014. nov. 30. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!