Lehet ciganykartyaval egy illeto tartozkodasi helyere josolni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok mar kezdo, de errol nem tudok. Van erre mod es ha igen akkor hogyan?2014. szept. 7. 14:31
1/8 anonim válasza:
Képzeld ezzel a módszerrel hány eltünt embert találnának meg, ha lehetne.
2/8 anonim válasza:
Jósolni lehet...
csak kicsi a találati valószinüsége!
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves elso............nem ugy gondoltam, hogy egy eltunt szemelyre, akirol nincs semmi informacio!!! Nem vagyok nyomozo....... :) Akire szeretnek, arrol van tobb infom, hogy hol lehet, es ezek kozul erdekelt volna, hogy eppen hol tartozkodik.
2014. szept. 7. 16:34
4/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent ezt nagyon birom, hogy kapok 2 valaszt amibol mindketto hasznalhatatlan. :) Nincs ott, hogy " nem, nem lehet, ezert es ezert"......vagy, "igen, lehet, ezen a modon." En nem ertem az embereket. Minek irnak oda egy kerdeshez, ha nem leszek elorebb tole. En egy hozzaerto valaszara lettem volna kivancsi, nem olyanera aki eleteben nem fogott a kezeben joskartyat! Na mindegy! Kossz a semmit! :)
2014. szept. 7. 16:38
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem lehet, nekem jósoltak már, meg több ismerőseimnek is, de csak olyanokat tudtak megmondani, hogy hova valósí az illető vagy hogy milyen (lesz) az anyagi háttere.
6/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Vegre valaki, aki valami hasznalhatot is irt!
2014. szept. 9. 18:17
7/8 anonim válasza:
Előző voltam, igen én is utálom, amikor valaki csak okoskodik és nem a kérdésre válaszol.
Szerintem egyébként jóslásról szóló könyvekben esetleg találhatsz valamit ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!