Lehet online josolni?
Figyelt kérdés
ugy értem arra lennék kíváncsi hogyha én kérdeznék magamról hogy milessz velem a jövőben mire varhatok azt egy jós le tudná irni nekem2014. okt. 28. 19:40
1/12 anonim válasza:
Ez még szemtől szemben is alig működik, neten meg még annyira se. Mondom ezt nem szkeptikusként.
2/12 A kérdező kommentje:
értem :/
2014. okt. 28. 20:09
3/12 anonim válasza:
Szerintem ma este el fogsz menni aludni, holnap meg minden bizonnyal felébredsz.
Úgy látom, hogy folyadékot is fogsz fogyasztani az élelmiszer mellett.
Munkahelyi gondjaid vannak amúgy? Vagy miért kérdezed?
4/12 A kérdező kommentje:
:D :) hát tavaly volt egy terhességem és nagyon rossz kimenetele lett es azt szeretnem tudni hogy a mostanival minden rendbe e lessz :(
2014. okt. 28. 21:50
5/12 anonim válasza:
Hát reméljük, kívánom hogy úgy legyen:)
Mi lesz a baba neve?
6/12 anonim válasza:
Küldj egy smst 1732-re a REPTILIAN szót és megtudod, hogy melyik galaxisba hurcolnak majd a reptiliánok mikor elfoglalják a földet. Az sms emelt díjas, ha egyéb kérdése lenne küldje a 1732-re a HELPDESK szót és felvilágosítjuk, hogy miért kellet volna kijárni a 8 osztályt.
7/12 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy ijen nagyon humoros kis emberkék ne kommentáljanak ez csak egy kérdés! nem kell mindjárt igy viselkedni primitív :)
2014. okt. 29. 00:56
8/12 anonim válasza:
A "humorizálás" mióta primitív?
9/12 anonim válasza:
Tedd kezed tenyeremre, hogy láthassam...!
.
"Akinek humora van, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes!" - úgye, ismered ezt a mondást?
Ha nem lenne humorunk, nem is olvasnánk az itteni kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!