semmi sincs elrendelve, meg őrangyalok sincsenek! Az egész világ a véletlenekből épül fel! Nehéz elfogadni nekem sem mindig megy de ez van! Ábrándozni lehet , azzal nincs gond:)
2014. okt. 14. 15:30
12/21 anonim válasza:
Minden ember mellé ki van rendelve 1 őrangyal!Ahogy éli az életét s a sors feladatait fel ismeri további segítőket őr angyalokat kap arra az időszakra- de az Őrangyal-csak életveszély esetén avatkozhat be késér nélkül--ha az illetőnek ott nincs kilépési pontja---akkor vannak a csodás meg menekülések!Ha-átlép az ember az élet határán-nyomban fel ismeri az összefüggéseket-s ha valami okból onnan vissza engedik az életbe akkor az illető tanítani fog!Fel ismerve az élet-s halál mistériumát!
2014. okt. 15. 10:50
13/21 anonim válasza:
Igen. A legismertebb Béla őrangyal, a Gyakorikérdések felhasználóinak védelmezője.
2014. okt. 15. 11:39
14/21 anonim válasza:
Ez hit kérdése, elvégre őrangyalok a keresztény vallás alapján léteznek. A mágia szerint, melyben én hiszek léteznek olyan pillanatok, mikor egyszerű emberekből lehetnek úgymond "őrangyalok", akik olyan tettet visznek véghez, amivel valami fontos dolgot cselekednek a világ szemszögéből. Meglehet megmentenek egy autóbalesettől valakit, aki később feltalál valami fontosat. A láthatatlanban sokféle entitás létezhet, amit a vak hittel rendelkezők szintén őrangyalnak neveznek. A legtöbb esetben ebből baj nem lesz, nem árt azonban vigyázni. Ha valakit megszólít egy entitás, akár ébren, akár álmában, nem szabad mindent elhinni, amit hallunk. Meglehet csak a tudatunk játéka az egész, de az sem kizárt, hogy egy szellem vagy démon próbál átverni minket.
2014. okt. 15. 13:24
15/21 anonim válasza:
Vannak, de inkább ne lennének. Csak megbetegítik az embert folyton. Az angyalaitok nem fogják arra pazarolni a parazita "Istenetek" számára, a hívek által összeimádkozott energiát, hogy a ti tyúkszaros életeteket megmentse. Neki édesmindegy, hogy életetekben, vagy halálotok után rebegitek el a dicsőítő imát, hisz ő ebből nyer energiát.
Birkák vagytok valóban, ha az angyalokra számítotok. Akkor inkább csak saját magatokra, még az jobb...
2014. okt. 15. 17:02
16/21 Ling-ce válasza:
Őrangyalok léteznek. Csakhogy nem az a dolguk, mint egy testőrnek, hanem a lelkiismereti döntéseidben segítenek (de nem köteleznek) a jót választani. Az angyalok 9 karának legalsó szintjén állnak: legközelebb az emberekhez.
2014. okt. 16. 15:06
17/21 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki mesélt egy történetet ami vele történt meg. Nem mert aludni mert azt hitte szellem. Kicsit utánaolvastam az egésznek és kiderült hogy az őrangyala szólt hozzá. Pedig azelött azt se tudta hogy van olyanja vagy milyen az ha szól hozzá és dettó az történt meg mikor ilyennek lennie kell. Azóta hiszek én is bennük
2014. okt. 19. 19:11
18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden válaszolónak, hogy nem poénkodta el a kérdésem! :)
Tizenhármaska, a Te válaszod pedig kellemesen megmosolyogtatott! :)
2014. okt. 20. 08:12
19/21 Tom Benko válasza:
Mivel eddig még senkinek nem sikerült a létezésüket bizonyítania, nem látom értelmesnek a létezésükbe vetett hitet.
2014. okt. 20. 12:28
20/21 anonim válasza:
"nem sikerült a létezésüket bizonyítania, nem látom értelmesnek a létezésükbe vetett hitet."
Ezt nem látom értelmesnek.
Hiszen ami be van bizonyítva - abban nem kell hinni. A hit a reméltre vonatkozik.A hit lehet olyan erős, hogy egy elővételezett bizonyosság lesz. De ennek semmi köze a más által "bebizonyított" dolgokhoz. A hit személyes, az "én"-ben jelenik meg, az "én"-re vonatkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!