Léteznek őrangyalok?
Léteznek.
A laikusok, ezt úgy fogják fel, hogy akkor épp szerencséd volt.
DE NEM!
Annyiszor de annyiszor volt már hogy valami fura vagy lehetetlen vagy még annál is rosszabb helyzetben voltam, aztán ha tényleg volt tétje a dolognak (kb. az életem) akkor ott volt az őrangyalom.
Nem vagyok vallásos ember, kevés dologban hiszek, de az őrangyalokban nem tudom miért de nagyon hiszek. Talán mert életem során pár alkalommal elhangzott a számból az a mondat, hogy
" azt hiszem az őrangyalom ma sokat dolgozhatott miattam"
Kérdez és #4-es: a régiek tudták még, az őrangyal - aminek a neve genius- az a LEHETŐSÉG, akihez felnőhetek. Tehát a géniusz az - azaz magyarul zseni-, aki felnő az őrangyalához. Tehát van, mint lehetőség, mint potencialitás. (pl. Bach, Goethe - felnőttek az őrangyalukhoz az ihlet révén ihletett műveket adtak nekünk, ez számunkra is így látható. Az ihlet szó a görögben:Istentől áthatott)
Óriási tudás ez, ahhoz hogy az ember tudati fejlődést akarjon és tudjon elérni! Az hogy "nincsisten-nincsangyal-hol van az éhezőknél" pedig egy hatalmas bilincs, amit egy bizonyos kor után már le sem tud vetkőzni. Egy leállás és ezért egyben- mert a tudat mindig mozgásban van!-, egy magától való lesüllyedés. (Marad, hogy ezt most jól pontozzák lefele, és mániákusan hajtogatják, hogy a "tudósok bebizonyították" stb.stb)
A költők tudnak erről az ihlet révén. József Attila:
Én mondom: Még nem nagy az ember.
De képzeli, hát szertelen.
Kisérje két szülője szemmel:
a szellem és a szerelem!
Igen, az enyém például itt ül mellettem. :-)
Már több, mint 10 éve ő az én őrangyalom.
Őrangyalok nincsenek,mert ha lennének,akkor soha, senkinek nem szabadna,hogy bármi baja legyen.
Úgy gondolom,van egyfajta ,,szelekció"ami szerint már születésünkkor eldől,mivé lesz sorsunk.
Születésünkkor meghatározó,hogy milyen szellemi,fizikai,érzelmi kondícióval születünk,hogy milyen földrészre,családba,születünk,és így tovább.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!