Hazilag ithol magamnak megtudnam valahogyan mikor leszek varandos?
Figyelt kérdés
Tobb eve varunk a kis csodara! Orvosrol orvora jarok es nemsikerul teherbe esnem.meg nem voltam josnal nem is szandekozok elmeni.csak ugy magamnak kiprobalnam valami egyszeru joslast.
Koszonom elore is az ertelmes valaszt.!
2014. jún. 19. 16:44
11/13 anonim válasza:
írni tanulj meg..te.. gyerekcsináláshoz van agyad, nyelvtanhoz zéró. SZÉGYEN!
12/13 A kérdező kommentje:
Nem kertem bunko valaszokat ! Ha nem tetszik akor nem kell valaszolni!
Ne az irasomal foglalkozatok inkabb nez magadba vigyazatok nehogy ti is szegyenek legyetek mert nem lehet gyereketek !!!
2014. jún. 20. 13:17
13/13 anonim válasza:
Már bocs, de szerintem nem szégyen ha valakinek nem lehet gyereke.Van aki nem is tehet róla.Ez olyan mintha egy olyan embernek aki elvesztette a karját egy balesetben azt mondanád hogy cinkes az, hogy nem tud zsonglőrködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!