Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtam egy fiúval akit...

Álmodtam egy fiúval akit minden reggel látok! Az volt az álomban hogy megfog halni! Utánna pedig erősen elkezdett a fejem fájni és beékelődött az a üzenet, hogy én ezt megtudnám állítani! Férkőzzek a közelébe, legyek az őrangyala! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy mehetnék oda teljesen idegenül hozzá? Mit mondjak neki? Valaki hasonló helyzetbe?

2014. jan. 11. 08:22
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát, ha befolyásolni akarod a sorsát, akkor szépen odamész, és elkezdesz vele beszélgetni. Ő is csak ember, nem hinném hogy leharapná a fejed.
2014. jan. 11. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverd össze az álmokat a valósággal. Az, hogy ilyet álmodtál nem jelenti azt, hogy a valóságban meg fog halni, vagy ilyesmi, inkább csak annyit, hogy vonzódsz hozzá valamilyen szinten.. (de ez sem biztos, csak én gondolom). persze, ha gondolod, leszólíthatod, ismerkedjetek össze, de ne egy ilyen sztorival állj elé, mert csak beégeted magad előtte.
2014. jan. 11. 11:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és van barátnőm :D de hogy szólítsam le,milyen ürüggyel?
2014. jan. 11. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
"Elnézést, mintha már láttalak volna. Nem ismerjük egymást? Én XY vagyok"
2014. jan. 12. 11:14
 5/9 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok így max a 20 éves kortól mondanak! Még valami ötlet? :D valami tinédzseresebb?
2014. jan. 12. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Tinisebb? mondjuk ha telefon van a kezében, megkérdezed tőle, hogy hol vette, milyen, stb.. mert te is ilyet akarsz.. vagy valami más tárggyal, ruhadarabbal is lehet ugyan ezt. Vagy ha tudod a nevét, egyszerűen jelöld be Facebookon és írj rá. Bár én jobbnak tartom, amit az előző válaszoló írt, nem hinném, hogy csak a huszonévesek ismerkednek így, max legyen más a szövegkörnyezet.
2014. jan. 13. 14:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Már 1 hete nem láttam a fiút ,pedig.egxszer ott ültem reggel a padon 20percig!
2014. jan. 15. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
"Hello, nem a mit tudom én kicsodának a testvére vagy? És nem találkoztunk már/nem voltál ott az XY buliján?":D:D:D:D Hirtelen most ezek jutottak az eszembe, szerintem a telósnál lehet, hogy kérdezné, hogy "közöd"? Szerintem eddig a tesós a legnyerőbb:D:D:D:D
2014. jan. 15. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
*mármint abból legalábbis,amit én írtam :$:) előző
2014. jan. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!