Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hazilag ithol magamnak megtudn...

Hazilag ithol magamnak megtudnam valahogyan mikor leszek varandos?

Figyelt kérdés

Tobb eve varunk a kis csodara! Orvosrol orvora jarok es nemsikerul teherbe esnem.meg nem voltam josnal nem is szandekozok elmeni.csak ugy magamnak kiprobalnam valami egyszeru joslast.

Koszonom elore is az ertelmes valaszt.!

2014. jún. 19. 16:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A szexet próbáltátok már? Várakozással, orvoshoz és jósnőhöz járással sose lesz gyerek.
2014. jún. 19. 17:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerinted? Jajj istenem meg jo h mondod eszunke sem jutott.matol rahajtunk a szexre :-)
2014. jún. 19. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát izé... ha nem jön meg neked valószínűleg az vagy a szexet akartam én is tanácsolni csak ez az #1 válaszíró sajnos gyorsabb volt nálam Jah és fiú vagyok nem lány mégis tudom na erre várjál gombot. :DDD

Üdv: A körzeti nőgyógyász

2014. jún. 19. 17:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Hat ez jo! :-)

Latom kar volt ide fol raknom kerdest.

Semi baj.

Azert koszi a valaszaitokat.

Szep napot nektek.

2014. jún. 19. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
A jós nem fog sokat segíteni, legfeljebb apasztja a pénztárcátok tartalmát - eredmény nélkül. Vannak lehetőségek - az orvos nyilván tájékoztatott - inszemináció, lombikbébi, a párodat is meg kell vizsgálni, lehet az ő "készülékében" is hiba. Vannak intézetek akik erre szakosodtak, nálunk siker koronázta a dolgot, s itt gügyög a féléves kislányunk. De a jós csak pénzkidobás, tartogassátok a pénzt az alternatív megoldásokra, ne a sarlatánokra szórjátok.
2014. jún. 19. 18:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Igazad van kedves utolso!! Ez igy igy van.de en menni akarok joshoz v bmi ami penzkidobas?! Ugyis raktam fel a kerdest hogy ithol magamnak vmilyen babona praktika v ciganykartya stb...

Egyebkent inszem mar fel van ajalva a nogyogyaszomtol.

Koszonom valaszod.

:-)

2014. jún. 19. 19:49
 7/13 *Nekomimi* ***** válasza:

Kedves kérdező, az én véleményem az erről a dologról, hogy szerintem hanyagold. Nem létezik sem kártya, sem pedig semmilyen " jóslás" ami Neked ezt megmondja. Most képzeld el azt a szituációt, hogy megtanulsz valami akármilyen úgymond jóslást, jósolsz magadnak egy dátumot, például , hasamra csapok, Szeptember 15. Te elhiszed a dolgot, belelovalod magad és amikor eljön az a dátum, kiderül, hogy mégsem lettél várandós. Szerintem az nagy csalódás lehet és össze tudja törni az embert.

Én szorítok Neked, hogy minél előbb sikerüljön teherbe esned és ha véletlenül tényleg Szeptember 15.-én történik meg, annyit kérek, hogy ha lány lesz, legyen a neve Emma. :D

2014. jún. 20. 01:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Koszonom neked is kedves utolso valaszolo.

Igazatok van tenleg hanyagolom ezt a temat.mar csalodtam elegett.

Es kislanyra vagyunk valojaban :-)

Sziasztok.

2014. jún. 20. 06:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Gondolj arra: ha a jós férfi és segít, párod örülni fog-e annak, hogy a pici nem az ő génjeit örökli?!
2014. jún. 20. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:
nem ithol hanem itthon
2014. jún. 20. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!