Valaki josolna nekem? 19 eves leszek, de nem tul jol telnek a napjaim.
Cseréld le a készpénzt kártyára ;)
De amúgy... valamivel fel kéne dobnod magad. Én is nagy depressziós voltam, pedig fiatalabb vagyok nálad. Engem a zene éltet...hálás vagyok hogy halhatom meg miiinden.
Keress valamit amiben örömöd leled. Beszélgess emberekkel (ebbe ne kérj tanácsot xd)
Rájöttem hogy sokat segít az is , hogy mikor felébredek, az első gondolatom rögtön az, hogy Ez a nap jó lesz! Vagy hogy VIDÁM leszek ma... A lényeg hogy legyen egy jó pozitív gondolatod, ami erőd az majd egész napra! :)
Bocsánat, de csak ennyivel szolgálhatok, bár tudnék neked jósolni, szívesen megtenném. =)
Nincs olyan, hogy a pénztárcában eldugod a pénzedet. Mindenki tudja, hogy hol vannak ezek a dugi helyek és a tolvajok jó alaposan dolgoznak. Őrizetlenül hagyod az értékeidet és még te mondod hogy nem adsz esélyt???
Azt hiszem annyit biztosan megjósolhatok, hogy NEM agyrákban fogsz meghalni. Tanulj a hibáidból!
Biza van sok ember aki olvasni nem tud csak irkálni !!
Ha tudna akkor nem a pénzről firkálnának hanem a kérdésről témáznának.
Ne haragudj, de nyilvános helyre eleve nem szabad sok pénzt vinni. Se szoliba, se uszodába, sehova. Minek kellett az neked, szoli után akartál számítógépet vásárolni? Vagy mi?
Nagymamák szoktak hasonlóakat elkövetni, amikor egy konyha sütis dobozban, vagy fehérneműs fiókban dugdosnak pénzt. Ezek nem titkos helyek, ezek minden tolvaj által ismert tipikus helyek. Az meg, hogy a pénztárcádban dugtad el... én meg a könyveimet a polcomon dugdosom...
Ha nincsen határozott célod vele, akkor ne legyen nálad se otthon, se a zsebedben 20ezer forintnál több. Napi bevásárolásokra elég egy ötös, ha mész valahova még, akkor egy tízes. A többit TEDD A BANKBA! Bankkártyáról is lehet a legtöbb helyen fizetni és ha azt ellopják, nem tudják használni, pláne ha azonnal letiltatod, ami csak egy telefonba kerül. Persze ez csak akkor működik, ha nem vagy hülye és nem írod rá a bankkártyára a kódot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!