Valaki josolna nekem? 19 eves leszek, de nem tul jol telnek a napjaim.
Itt nem arrol van szo, hogy szerelmi barátom van, vagy ienek..
az elult 1 honapban eloptak 2 szer is a penztalcamat
2 szer meg a penzem
Ez nem igy van hogy ne adjak lehetoseget masoknak hogy elophassak..
egyaltalan nem adok sot..
egyik pillanatrol a masikra elveszik a taskambol a penztalcam..
80 ezer ft volt a penztalcamba elvolt dugva 30 ezer a penztalcamba 50 valahány ezer meg rendesen benne volt..
na most a 30 ezret loptak el es nem az elso eset hogy csak a dugi helyrol veszik el..kerdem en mernem 50 et vettek ki?
egesz nap a taskamba volt a penztalcam.
es baratnommel voltam akinek meg a penztalcajat loptak el..
na ez hogy mukodik?
nem tettem le a taskamat sehova..
elmentunk szolizni ott mind2 en bent voltunk..
egyesevel mentunk be..
ra fel orara neg csak ugy elveszik??
es ez mar a 4 dik alkalom
Hát ha még három alkalom után sem voltál képes megtanulni, hogy őrizetlenül hagyott értéktárgyaid szabad prédák az erre specializálódott népségek számára, akkor meg is érdemled, hogy negyedjére is meglopjanak. Nyilván azért tudták kilopni a pénztárcádból a lóvét, mert felügyelet nélkül hagytad azt.
Majd a tizedik ilyen alkalom után talán te is rájössz, hogy vigyázni kell a tulajdonodra, nem szabad azt őrizetlenül hagyni. Ha meg akkor sem, akkor meg egy igazi vérbeli fejőstehén vagy, és meg is érdemled, hogy valaki(k) belőled gazdagodjanak meg.
te hibád!
életemben nem lopták el telefonom, pénztárcám!
30+F
J ügynök nevű felhasználó válasza:
A jóslat a következő: két hét múlva ön megint csak ki lesz rabolva tehát ön harmadjára sem tanulja meg, hogy [ne haddja örizetlenül a pénztárcát]. de aggodalomra nincs ok talán negyedszer megtanulja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!