Valaki jósolna nekem itt a gyk. -n?
Feltétlen vegyél egy lottószelvényt, mert megeshet, hogy nagy nyeremény üti majd a markod. Ha még nincs párkapcsolatod, akkor egy hónapon bwelül eljöhet a nagy Ő.
Nézz a lábad elé jobban, mint máskor, mert hasra eshetsz.
Nem vagyok jós sajnos.
Nem: Férfi
Kor: 17
Magasság: 171cm
Haj: barna
Családi állapot: Egyedülálló
Testvérek száma: 0
No lássuk. Hátha eltalálom :-)
Hamarosan nagy változás történik majd az életedben, hamarabb, mint gondolnád: alig pár óra, és a Napot eltakarja majd a Föld, lakóhelyedre és környékére pedig sötétség borul legalább 6 óra időtartamára! Ennek az eseménynek nagy hatása lesz az életedre: hatalmas fáradtságot fogsz érezni, a szemeid lecsukódnak és úgy is maradnak legkorábban a sötétség elmúltáig, de talán tovább is.
Ne nagyon járj építkezésekre, mert könnyen lábfejen találhat egy féltégla. Jelentkezz a következő X-faktorba, mert nagy jövő előtt állsz, te lehetsz a legújabb youtube-sztár, Bikicsunáj meg szedheti a sátorfáját.
Szerelem: egy szimpatikus fiatalember hamarosan megkéri a kezedet. Akkor is, ha fiú vagy. Te pedig igent fogsz mondani, akár tetszik, akár nem.
1. válaszoló: oké feladok egy lottót, ha nyerek meghívlak valamire :) remélem, hogy tényleg eljön a nagy Ő, egy hónapon belül, jó lenne ha történne már valami jó is, és tényleg a lábam elé fogok nézni :)
2. válaszoló: a szerelem sajna nem igazán központi téma az életemben, és ma még nem igazán történt velem jó dolog sem, de a többiben igazad van :)
3. válaszoló: Nem: férfi, Haj: barna, Családi állapot: egyedülálló ezek találtak, 6-ból 3 talált szóval félig azért mégis jós vagy :D
4. válaszoló: "Hamarosan nagy változás történik majd az életedben, hamarabb, mint gondolnád: alig pár óra, és a Napot eltakarja majd a Föld, lakóhelyedre és környékére pedig sötétség borul legalább 6 óra időtartamára! Ennek az eseménynek nagy hatása lesz az életedre: hatalmas fáradtságot fogsz érezni, a szemeid lecsukódnak és úgy is maradnak legkorábban a sötétség elmúltáig, de talán tovább is. " ebben igazad van :) a féltéglákkal majd vigyázok, az X-Faktorba pedig tényleg azért nem jelentkezek mert nem szeretnék youtube sztár lenni, a szimpatikus fiatalember meg lehet a tiéd mert én a nőket szeretem :)
1-es vagyok.
Bízzál benne, hogy ez megtörténik és vonzd be a jót, bár én azt írtam hogy megeshet, eljöhet, eshetsz. :-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!