Valaki jósolna nekem online bármilyen módon, mondjuk számmisztikával?
Ha hiszel ezekben :
Az ezotv honlapjan , talalsz olyan josokat(akik a tv-ben is szerepelnek) akik valalnak ingyen joslast ha elkuldod nekik a problemadat e-mailban. Pontosan nem tudom mennyi ido alatt valaszolnak de nehanyan vallalnak ingyen joslast kozuluk. Az ezotv honlapjan konnyen megtalalod.
De sajna meg akik hisznek is ebben azok is belatjak,hogy a "josok" 90%-a csak beszel es nincs kepessege.
Es persze arra sincs semmi bizonyitek,hogy jelenleg letezne akar 1 ember is Magyarorszagon aki jovobe lat. Szoval ha ezt igy atgondolod,hogy mindenkepp vannak csalok a szakmaban , kicsi az eselye annak,hogy te tenleg a valos jovodet tudd meg.
köszönöm a válaszokat :)
őszintén szólva nem igazán hiszek az effélében, de egyszer egy hölgy mondott pár dolgot nekem számmisztika alapján, amik meggyőzőnek tűntek, így talán van benne valami, szóval próba-szerencse, gondoltam megpróbálok keresni valakit, aki esetleg segíthet. Hááátha.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!