www.noiportal.hu/szakértők
Kérdezz ott valakit ezotéria menüpontban.
mindenkinek köszönöm eddigi válaszát,kivéve második :)
Harmadik válaszoló: a link nem jön be :/
4: leginkább szerelem,sztori következő:
elég beteges vagyok nehezen merek kimenni,félek hasonlókoruaktól (18) van egy lány,akviel távba vagyunk lassan egy éve,szeretjük egymást két hete rávettem magamés találkoztunk..nagyon jó volt :) csak itta bibi anyuja ezos,szokott josolni neki nekem iseléggé bejött neki mindig.de msot állitolag multba voltam,szerelem lapjánál pedig látogató volt amiújatjelenthet de sok lap zavaros volt..és félek,nem akaromelveszteni nekem őnagyonkülönleges,lehet betegvagyokdeimádomemg mindent megtennék érte ne igylegyen..éscsak szeretnék valakivel magamatis átnézetni hogy milesz..lelkilegnagyon gyenge vagyok,érzékeny...ezért lenne nagyon fontos..
Itt a link, gondoltam a googleba írod be akkor bejött volna.
Megjósolom neked édes fiam, hogy egy kiadó önbizalomépítő tréning igencsak rádférne. Mégis mitől vagy ennyire félénk? Mitől félsz annyira, hogy még a saját kortársaidtől is tartasz? Ez nem egészséges dolog. El kellene menned egy neurológushoz, pszichiáterhez, aki segítene rajtad, hogy egy kicsit erősebb legyél lelkileg. Talán utánanézhetnél a neten, hogy milyen önbizalom erősítő tréningek vannak, amit önállóan is el lehetne végezni.
A jóslás meg egy humbug, az életedet te magad irányítod, te döntesz, nem pedig valami végzet, vagy sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!