Valaki jósolna nekem a szerelemről?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 21:49
1/7 toth.peter válasza:
Szerelmes leszel egy ronda nőbe. Ő nem fog téged szeretni, majd hatalmas harcot fogsz érte vívni, mert más is szereti. Erre pár év múlva rájössz, majd elteszed láb alól az illetőt. Utána még egy kicsit küzdeni fogsz érte, majd rágyújtod a házat, a szomszédra kened, kimented, majd beléd szeret. A kapcsolat végén pedig egy gigászi nagy harcban mindketten meg fogtok halni, mert szerelmesek letettek egy 3. illetőbe.
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy jósolnának! Egyesek valószínűleg már alig várják, hogy kit palizhatnak be. :D
10 jósból 9 csaló, a maradék 1 meg… hát nem tudom. De nem fogod tudni megkülönböztetni őket egy könnyen.
6/7 anonim válasza:
Legegyszerűbb megoldás: letépsz egy vadvirágot, és elkezded tépni a szirmokat, szeret-nem szeret. A virág nem hazudik. :D
7/7 toth.peter válasza:
Mielőtt megkérdezné valaki, hogy jól vagyok (fejben), akkor igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!