Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerintetek ez valami átok...

Szerintetek ez valami átok vagy ez a sors rendeltetett nekünk?

Figyelt kérdés

Nos a kérdésem az lenne hogy Isten direkt ilyen szemét, vagy egyáltalán létezik? Mert én most 18 éves vagyok, 10 éves koromig nem hittem benne, és most az utóbbi 8 évbe hittem benne de nem segített soha se, mert ha segített volna akkor a volt "édesapám" nem tenne keresztbe, oknélküli feljelentésekkel és lopkodással, illetve nem tudna sikkasztani (rokkantnyugdij és mellete dolgozik) így havi 140 ezerből él egyedül és a 4 szoba kutyájával (palotapincsik)-el egy háztartásba, és még ő panaszkodik, mikor nekünk 4-re alig jut 110-125 ezer forint, úgy hogy abból 30-40 minden hónapba elviszi a gyógyszer, 50-60 ezret a számlák és a hitelek amit ő vetettet fel velünk még régebben, és a maradék jut élelmiszerre...1 éve Januárba az RTL Klub volt kint nállunk a kutya feljelentés miatt és mert éhezünk, és ott is egy ideig jöttek az adómányok, majd egy idő utánn jött az "édesapámnak" egy nője aki cigány volt és állítólag tudod jósolni és megátkozott minket azóta semmi nem jött, illetve hiába lottózok és probálkozok hátha jobb lenne az életem/életünk, de 1 találatnál több soha se jön be...Pedig a pénzt nem csak magamnak és a családnak szánnám, hanem barátoknak, hajléktalanoknak, kórházaknak, beteg gyerekeknek, de sajna Isten keresztbe huz minden ilyen tervemet, amivel magunkon is tudnánk segíteni és másokon is...Isten egyáltalán létezik? Nos ez jó kérdés...Talán az ördöggel kellene jóba lennem hogy a szerencse mellém álljon?

Valaki mondja meg, nap mint nap ezen gondolkozok de nem jövök rá a válaszra...Probáltunk már jósoltatni, de nem jött be...Probáltuk már az AstroTV-t és az EsoTV-t is, de ők is inkább csak -40 ezres telefon számlát csináltak pár perc alatt...El kellene mennem házilag valami jóshoz hogy levegye ezt az átokot? Vagy ebbe az életbe az anyukámnak, 80 éves mamámnak, 100% fogyatékos 24 éves nővéremnek és nekem ez a sorsunk? :(

Válaszokat előre is köszönöm, remélem valaki tud segíteni, mert már nem nagyon bírjuk idegileg :/ :(

2014. ápr. 4. 02:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1-5-6-os válaszoló hát köszönöm nektek is a választ bár szerintem csak azért írtatok ide hogy lehessen kibe bele kötni...De az a pénz amit lottóra költök az a zsebpénzem, ami nem tartozik a családi fent tartásba, de a zsebpénzem is leginkább oda szoktam adni anyukámnak...

2-7-8-as válaszolónak köszönöm a biztatást...

Nos igen nem vagyok még teljesen felnőtt azzal hogy nov 14-én töltöttem a 18-at, agyilag még nem vagyok érett, bár az ember nagyon néha még 20-30 évesen se nagyon, majd csak azutánn érik meg mert akkor már lesz egy pár tapasztalata hogy mit szabad és mit nem...Igazából a tv-be levő jóslást is csak ki akartuk próbálni hátha segít, és nem gondoltunk arra hogy 20-30 percig huzzák az időt, hanem hogy csak 2-3 perc és aztán annyi is lesz...Dolgozni még sajna nem tudok elmenni mert sulis vagyok...Hát anyukám itthon van nővéremmel ápolásin, szoval ő nem tudna menni dolgozni, mamám 80 évesen elmenni dolgozni mikor szinte 20-30 éven át 3 müszakozott? És most még 80 évesen is dolgozni járjon mikor csoda hogy nem esik el? Nővérem 100% fogyatékosságal nem tud sajna, mert hiába született egészségesen hogyha addig az 1 hétig amig be kellet adni valami ellenörzésre addig csináltak vele valamit (leejtették, vagy hasonló), mert tudtommal egészségesből nem lesz hip-hop egyből 100%-osan beteg...Megfázni nem fázhatott meg mert több rétegüen be volt takarva és fel volt öltöztetve, szoval kétlem...Sajna az apja az nem az én apám...De úgyan ez van az ő apjával is hogy már jó pár éve nem volt képpes és nem is képpes gyerektartást fizetni...Hiába érte el ő is és én is a 18 évet, de neki a betegsége miatt egész életébe fizetnie kellene gyerektartást, nekem pedig addig ameddig tanulok...Ez nem kamu, több ügyvédtől is megkérdeztük olyan fél-1 éve...Amugy meg igazából nem akarok lenni milliómos-milliárdos, csak adtam rá esélyt hogy hátha sikerülne, illetve hogyha be is jött volna akkor úgy csináltam volna hogy nem minden sz*rra elkölteni hanem férre tenni és akkor fedezve lettünk volna számlákra,élelmiszerre és esetleg a gyerekeimnek is jobb életük lett volna ha lesznek egyáltalán gyerekeim...Meg persze adómányoztam is volna belölle ide is meg oda is ahova szükség lett volna...Én csak azt bírom hogy csomóan bele születnek a pénzbe és a gazdagságba, közbe még a szüleik se dolgoztak soha, vagy ha dolgoztak is akkor keveset...Amugy bocsánat hogy nem sor rendbe válaszoltam meg a válaszokat, és hogy ide nyitottam témát, csak nem tudtam hogy hova is kellene, mert elöször az volt hogy az Egyéb-be nyitok, de aztán gondoltam hogy ez jobban ide illik...

2014. ápr. 5. 11:20
 12/18 anonim válasza:
Ember!!!!!! Ha csak gondolsz eree az ördögös mellészegülésre márviszi is a lekedet! Gondolkozzz....
2014. ápr. 16. 21:45
 13/18 xeniah ***** válasza:
Istent talán nem olyan helyen kellene keresned, amit kifejezetten megtiltott - lásd jóslás. A jóslás az ördög eszköze, az ördög soha nem fog az általa okozott átoktól megszabadítani. Jézus Krisztusnál ellenben van szabadulás.
2014. ápr. 28. 00:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Igen ezen éppen most gondolkoztam el nemrég hogy talán a jóslás is az ördöghöz tartózik? Mivel ott talán megtudom hogy mi is lesz a jővőmbe, de ha természetesen hagyom hogy menjenek a dolgok az viszont Istenhez vezet...Bár eléggé olyan érzésem van hogy az ördög kedvesebb mint Isten...Mert mi nem ártottunk senkinek és semminek, mindenkinek segítettünk egész életünkbe hogyha tudtunk...Szegényeken,beteg embereken, simán csak segítségre szorulokon, állatbarátok is vagyunk és mégis a természet utál minket...De nem értem miért is :/

Talán akkor szeretne a természet ha mindenkit öldökölnénk és utálnánk és nem segítenénk senkinek, vagy hogy van ez? Mert kb olyan szinten vagyok hogy olyan mint ha Isten utálna...Az elözö életemért, vagy a mostaniért? Ez is jó kérdés...

2014. ápr. 29. 13:27
 15/18 xeniah ***** válasza:

" talán a jóslás is az ördöghöz tartózik? "

Igen, jól látod, hozzá tartozik. Aki jósol, vagy jósoltat, megnyitja magát a démoni világ felé, és ezzel az ördög jogot formál rá. Ezért van az, hogy sok jóslat bejön, mert az ördög nem a jövőt ismeri, hanem azt, hogy milyen jövőt szán neked, és mivel megnyitottad magad felé, tudja alakítani a jövődet. Nem véletlen, hogy a legtöbb jóslat tartalmaz negatívumot (a pozitívum a csali), vagy ha véletlen maga a jóslat nem is, a "mellékhatása" mindenképpen negatív. (Erről tudnék történeteket mondani)

" ha természetesen hagyom hogy menjenek a dolgok az viszont Istenhez vezet.."

Ez nem így van, bukott világban élünk, ma már sajnos a rossz dolgok a természetesek, és a dolgok önmagukban nem vezetnek Istenhez, ehhez tudatos döntés kell. Bár Isten sokféleképpen szól hozzánk (embereken, körülményeken keresztül is), rajtunk múlik, hogy megnyílunk-e felé, vagy inkább a magunk útját akarjuk járni (aminek a vége ugyanaz, mint az ördögé).

"Bár eléggé olyan érzésem van hogy az ördög kedvesebb mint Isten."

Ez azért van, mert nem látsz bele a szellemi világba, nem látod, hogy melyik folyamat minek az eredménye. A Bibliából megtudhatod az igazságot, vagy ha azt elutasítod, akkor az ördögnek fogsz hinni, aki megpróbálja magát jófiúként beállítani. Jézus tolvajnak nevezi:

"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek. Én vagyok a jó pásztor. A jó pásztor életét adja a juhokért." János 10:10

"kb olyan szinten vagyok hogy olyan mint ha Isten utálna...Az elözö életemért, vagy a mostaniért?"

Isten szeret téged, az életét adta érted. Nem azért, mert bármi jót tettél (ebben az életben, hiszen nincs másik élet), hanem azért, mert a lénye a szeretet. Ő szeretne segíteni neked, de ahhoz döntened kell őmellette. Két úrnak nem lehet szolgálni. Ha meg akarod ismerni Őt, kezdd el olvasni a Bibliát (érdemes az Újszövetséggel kezdeni).

2014. máj. 2. 14:30
 16/18 anonim ***** válasza:

1. sztem Isten létezik,de ne úgy képzeld el őt, mint mondjuk a bibliában leírják biztosan teljesen más, mintahogyan leírják.

2. Keress valamilyen Munkát magadnak elvileg már nagykorú vagy simán mehetsz dolgozni nem Isten tehet arról, hogy nektek most rosszul megy csakis ti tehettek róla és tehettek ellene 18 évesen meg kell mondanod a papának, hogy ne élősködjön a nyakatokon mert ő rokkant nyugdíjas.

3. Nem létezik semmilyen átok igazából a balszerencsét ti vonzzátok be azzal, hogy várjátok a szültgalambot.

2014. máj. 2. 15:28
 17/18 A kérdező kommentje:

xeniah:

Szia...Elöször is köszönöm a biztató válaszokat :)

Az első válaszodra az lenne a kérdésem hogy akkor tehát azért tilos 18 év alattiaknak jósoltatni mert csak negativumot hoz? Nállam 10-12 éves koromba már nem tudom mikor az utcán megálitott anyukámmal egy cigány jósnő és elég szép pénzt elkért meg anyukám és az én hajamból is jó pár szálat... xDD

De most nem ez a lényeg, hanem ott nem volt tiltott, de mindenhol máshol ahol voltunk jósoltatni és kértem hogy én is hagy huzzak a kártyából akkor azt mondták hogy majd 18 évesen...Még a legjobb barátom mamája is azt mondta hogy 18 év alatt nem szabad kártyát huzni, hanem ő a tenyeremből olvasott és a teljes igazságot olvasta...

Lehet hogy megfogadom a tanácsod és újra kezdem olvasni a Bibliát...Általánosba még 5-dikes lehettem akkor nem volt kötelező de én jártam egy ideig hittanra azutánn rá hagytam mert csak idő pocsékolásnak tartottam, de úgy néz ki kár volt abba hagynom a felénél :/

Már nagyon a 10 parancsolatra se emlékszek, ami elég gáz..

Tudtommal van elöző és következő életünk is, legalábbis sokan azt mondják a tudósok és az hívő emberek szerint is, mivel elözöleg,jelenleg és következőleg is szinte úgyan azzal a génekkel, úgyan azzal a kinézettel csak jó pár 100 év múlva vagy pedig másik dimenzióba születünk újra...Legalábbis én így hallotam :D

Nem Kételkedő:

1. Igen nem is úgy képzeltem el mint ahogy le vannak írva a könyvekbe, mivel ha létezik is akkor szemmel nem láthatjuk csak a mért csapását vagy áldását ami ritka...De inkább a csapást lehet érezni, amire van is egy közmondás... Isten nem ver bottal!!!

2. Szívesen keresnék de még sulis vagyok, illetve tartósan beteg (150-180 közötti magasvérnyomásom van), így elég sanszos hogy valahova fel is vegyenek, mert már próbálkoztam pár helyre... Miért mi tehetünk rólla hogy rosszul megy? Nem baszuk el a pénzt mint sok más család hogy ezt is veszek, amazt is veszek és a számlákra nem marad...Mi inkább adunk a számlákra,gyógyszerekre,élelmiszerre mint a ruhákra és egyéb csicsás bútorokra és hasonló dolgokra...S mielött valaki megszólalna nem a ruha teszi az embert, jó az is kicsit elökelőbbé teszi, de nem az változtatja meg a viselkedését és egyéb tulajdonságait...

Igazából nem velünk lakik hanem melletünk az ő telkén, mivel ez 1 telek volt és az apja még 4 éves koromba rám íratta a háza részét amit pénzért vett meg anyukám, és lelett felezve a telek kb 2 éve, de igazából ez fáj neki hogy az apja nem rá íratta hanem rám és mindig ezt mondogatta és mondogatja hogy "megszerzem tölled a telket még ha ölnöm is kell érte!!!" ...Szerintem az ilyen nem nyomas...

3. Nem várunk mi semmilyen szült galambot, teszünk mindenért hogy jobb legyen de valamiért mindig rosszul sül el...Ha rosszul csináljuk akkor is csak rosszabb lesz, ha jól csináljuk akkor is csak rosszabb lesz...Talán nem kellene semmit csinálnunk? Akkor én szerintem még rosszabb lenne... :/

2014. máj. 4. 20:49
 18/18 xeniah ***** válasza:

Kedves Kérdező, azt nem tudom, hogy hol tiltják vagy nem tiltják 18 év alatt a jóslást, csak azt tudom, hogy Isten tiltja mindenkinek, korhatártól függetlenül, mert számára a gyerekek is és a felnőttek is fontosak, és a rossztól meg szeretne védeni. Viszont szabad akaratot adott nekünk, rajtunk áll, hogy engedelmeskedünk neki, vagy a magunk feje után megyünk, mert mi jobban tudjuk. Ha igazán megismered Istent, rájössz, hogy a legjobbat akarja nekünk :)

Van egy ismerősöm, aki elment egyszer egy jóshoz, aki elég sok mindent elmondott az életéből, ami igaz volt, aztán amikor rátért a jövőre, mondott egy időpontot (már nem emlékszem pontosan, talán életkort), hogy addig látja az életét, de utána teljes sötétséget lát. Ez az ismerősöm teljesen maga alá került ezek után, és ahogy egyre közeledett az az időpont, teljesen elhatalmasodott rajta a félelem, a depresszió, és már öngyilkosságon gondolkodott. Ekkor az egyik munkatársa elhívta abba a gyülekezetbe, ahova ő járt, és az ismerősöm azt gondolta, hogy jó, ennyi esélyt még ad magának, aztán öngyilkos lesz. A gyülekezetben viszont meghallotta Isten hívó szavát, és úgy döntött, hogy átadja az életét Istennek. Ezek után teljesen elmúltak a félelmei, egy csodálatos békesség töltötte be. És még most is él, pedig ez már kb. 40 éve történt. A jós csak addig látta az életét, amíg hatással lehetett rá a sátán, de amint Isten vette át az uralmat az életében, a sátánnak ahhoz már semmi köze nem lehetett, csak sötétségnek látta. És ráadásul bele akarta hajszolni öngyilkosságba, hogy ne valósulhasson meg Isten terve az életében.

Úgy látom, te már megtapasztaltad, hogy a sátán valóban egy tolvaj, mert anyagiakkal már jópárszor meglopott (a jósoknak, ezo TV-nek kifizettetek egy csomó pénzt) - szerintem jobban jársz nélküle ;)

Itt van egy oldal egyébként a jóslásról, amit ajánlok elolvasásra:

[link]

A reinkarnációról: Én megtapasztaltam, hogy a Biblia igaz, és én annak hiszek. A Biblia szerint egy életünk van, és halálunk után

"Kivétel nélkül mindannyiunknak oda kell állnunk Krisztus ítélőszéke elé! Ott fogja mindenki megkapni, amit megérdemel, aszerint, hogy ebben a földi testben mit tett: jót, vagy rosszat." 2Korintus 5:10

Tehát életünk 1 van, halálunk viszont lehet 0, 1 vagy 2 - ha érdekel, hogyan: a Biblia leírja :)

2014. máj. 7. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!