Szerintetek ez valami átok vagy ez a sors rendeltetett nekünk?
Nos a kérdésem az lenne hogy Isten direkt ilyen szemét, vagy egyáltalán létezik? Mert én most 18 éves vagyok, 10 éves koromig nem hittem benne, és most az utóbbi 8 évbe hittem benne de nem segített soha se, mert ha segített volna akkor a volt "édesapám" nem tenne keresztbe, oknélküli feljelentésekkel és lopkodással, illetve nem tudna sikkasztani (rokkantnyugdij és mellete dolgozik) így havi 140 ezerből él egyedül és a 4 szoba kutyájával (palotapincsik)-el egy háztartásba, és még ő panaszkodik, mikor nekünk 4-re alig jut 110-125 ezer forint, úgy hogy abból 30-40 minden hónapba elviszi a gyógyszer, 50-60 ezret a számlák és a hitelek amit ő vetettet fel velünk még régebben, és a maradék jut élelmiszerre...1 éve Januárba az RTL Klub volt kint nállunk a kutya feljelentés miatt és mert éhezünk, és ott is egy ideig jöttek az adómányok, majd egy idő utánn jött az "édesapámnak" egy nője aki cigány volt és állítólag tudod jósolni és megátkozott minket azóta semmi nem jött, illetve hiába lottózok és probálkozok hátha jobb lenne az életem/életünk, de 1 találatnál több soha se jön be...Pedig a pénzt nem csak magamnak és a családnak szánnám, hanem barátoknak, hajléktalanoknak, kórházaknak, beteg gyerekeknek, de sajna Isten keresztbe huz minden ilyen tervemet, amivel magunkon is tudnánk segíteni és másokon is...Isten egyáltalán létezik? Nos ez jó kérdés...Talán az ördöggel kellene jóba lennem hogy a szerencse mellém álljon?
Valaki mondja meg, nap mint nap ezen gondolkozok de nem jövök rá a válaszra...Probáltunk már jósoltatni, de nem jött be...Probáltuk már az AstroTV-t és az EsoTV-t is, de ők is inkább csak -40 ezres telefon számlát csináltak pár perc alatt...El kellene mennem házilag valami jóshoz hogy levegye ezt az átokot? Vagy ebbe az életbe az anyukámnak, 80 éves mamámnak, 100% fogyatékos 24 éves nővéremnek és nekem ez a sorsunk? :(
Válaszokat előre is köszönöm, remélem valaki tud segíteni, mert már nem nagyon bírjuk idegileg :/ :(
Einstein mondta allitolag, hogy ket dolog van, ami vegtelen, az egyik az Univerzum, a masik az emberi butasag, de az elsoben nem egeszen bizonyos.
Josok, EZO-tv, RTL-Klub 'riport' (gondolom valami Fokusz-forgatas vagy monika-show), edesjoistenem.
Tudod mit, nektek ez a sorsotok, mint ahogy minden mas tanulatlan, elhetetlen, mindenert masokat okolo balfeknek. Nyilvan Isten 'akadalyoz', nem az alkesz/tolvaj csaladtagok, akik hitelt vetetnek fel veled, meg nyilvan lottora kell kolteni a maradek keves penzedet is, ez azert is a Szerencsejatek a hibas, hogy nem nyertetek...
Nekem az a véleményem, hogy teljesen felesleges átkokban hinni, mert ebbe beleőrül az ember.
Az Eso Tv valóban nem működik, sem az Astro Show! Gondolom a személyes jóslás sem, de azt még nem próbáltam.
Ha választani kell, akkor inkább ez a sors rendeltetett.
Minden jót!
nagy a baj kérdező!
vagy kamu, provokáló a kérdésed, amit jobb lett volna a vallás kategóriába feltenni, mert ott jobban harapnak rá, és jobban eléred a célod hogy az ateistákat meg a hívőket összeugraszd, de itt max szkeptikusok és ufo hívők vannak, nem fog akkora vizet zavarni a kérdésed, mintha a feljebb írt kategóriába írtad volna ki.
na további jó szórakozást, remélem törlik is hamar a kérdésed, mert nagyon provokáló.
"Isten egyáltalán létezik? Nos ez jó kérdés...Talán az ördöggel kellene jóba lennem hogy a szerencse mellém álljon? "
pityu!
ha a fenti logikai következtetést kicsit tovább viszed, akkor pont a kérdésed megcáfolása jön ki.mert ha ördög létezik, akkor a Isten is.
mondom én, jobban jártál volna a vallás kategóriával, ott már ízekre szedtek volna.
A Teremtő, vagy ahogy Te nevezed; Isten létezik! Ha nem létezne, mi sem lehetnénk. Mi a részei vagyunk, és azért talált ki minket, hogy Önmagát - rajtunk keresztül - megismerhesse tapasztalati szinten. Sors nem létezik, mert akkor nem lehetne választási lehetőségünk! Átok; csak magas fekete mágiai ismeretekkel rendelkező személyek képesek ezt a területet kezelni! Ne aggódj, sok a csaló, akik csak pénzt akarnak az embertársaikból kicsalni, a hiszékenységükre, butaságukra alapozva. Tehát, nem képesek neked ártani, főleg, ha nem fogadod el annak a létét!!! Te magad tudsz a leginkább ellenük védekezni.
A Tv-s jósok kivétel nélkül erkölcstelen, szemét csalók!!!!!!!!
Viszont véletlenek sem léteznek! A "mostani" életedet többedmagaddal egyetértésben terveztétek meg. A tervekre nem emlékszik itt az ember mindaddig, míg magasabb szellemi szintre nem emelkedik. Ha az apád szemét, az azért lehetséges, mert lehetőségként szerepelt a terveitekben. De más tervek is vannak, a kérdés mindig az, hogy hogyan óhajtunk viselkedni a másikkal. Semmi nincs eleve elrendelve!!!
A lottó ötösre várni felesleges, kb. 45millió az 1-hez, az esély rá. Fontos, hogy valódi emberi gondolataid legyenek, ne - a bármi úton történő meggazdagodás lebegjen a szemed előtt. Mindennek van következménye, csak sokan ezt az alapigazságot nem értik még. Majd fogják. Ha nem haragszol, vannak helyesírási- és fogalmazásbeli hibák az írásodban. Fiatal vagy még, olvass sokat, persze értelmes írásokat, könyveket!!!!!!!!! Még egyszer hangsúlyozom: senki életébe véletlenül nem tud semmilyen élethelyzet bekerülni az Ő akarata nélkül! Így a Tiédbe sem. Valami oka van az éltedben lévő nehézségeknek. A válaszokat csak ÖNMAGADBAN tudod megtalálni, senki sem képes mások életét élni. Megjegyzem: az én életem is igencsak nehéz, de egy adott életben a kereteinkből kilépni nem tudunk, mert nincs rá lehetőség. Ami nem azt jelenti, hogy nem lehet változtatni, csak azt, hogy a terveinknek megfelelően a választási lehetőségeinken belül tudunk mozogni. Nyilván neked is van valami más lehetőség. Itt viszont a Földi tudattal nem emlékszünk rá, mit is terveztünk a "mostani" életre. Minden jót kívánok!
Minden nyomorúságodért Istent hibáztatod?
Ez egy elég könnyü álláspont.Átok azokat súlytja akik
hisznek benne.Ne legyél elkeseredve,inkább kérd
Uradat,hogy segítsen! A jósokat meg feledd el,
mert ez már nagyiparrá lett országunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!