Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki! Jóslásra lenne szükség...

Valaki! Jóslásra lenne szükségem, esetleg segítene valaki?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 22:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jó, Te tipikusan az az ember lehetsz, akinek ha a jós azt mondja az ég zöld akkor úgy is van...
2014. ápr. 3. 02:18
 22/24 deezerezek válasza:
Jobban járna, ha nem érezne szükséget rá. A mágia minden formája gonosz szellemi lényekkel hozza kapcsolatba az embert és nem a jövőt mutatja meg, hanem ezen gonosz szellemi lények tervét az illető életével, amely semmiképpen sem jó. Ezzel a területtel vigyázni kell.
2014. ápr. 15. 23:27
 23/24 Kökényesi Edit válasza:

Miért van az,hogy szinte csak ebbe a témába olyanok, akik nem hisznek benne, azok is írnak. Az ilyen embereket miért érdekli ez a téma,hogy kutasson itt? Vagy csak rossz a kedve és itt tölti ki gonoszkodással és kétkedéssel? Inkább töltse ő hasznosabban az idejét segítsen másokon.

Válaszolva az előttem szólókhoz, ugye akik valami érdemit is írtak. Igen az tv-ben lévő jósok hazugságot közvetítenek. MINT MINDEN A TV-BEN A CÉL A PÉNZ!!! De sajnos a valóságban is vannak akik kihasználják az embereket, de őket sem kell sajnálni visszakapják majd a sorstól.

Az előttem szólónak meg nincs teljesen igaza. A mágia csak akkor rossz, ha rossz szándékkal használod!

A kétkedőknek pedig üzenem, a jóslás efféle kisarkítása elég felesleges. Aki hisz benne ez után az érdekes példák után fog, aki nem ő is csak akkor ha tapasztal valamit, ami meggyőzi. Az igaz jósoknak nem céljuk meggyőzni az ilyen embereket, ők csak teszik a dolgukat.

A jósok nem tudják sokszor megmondani a pontos jövőt főleg ha minél távolibb MIÉRT? A jós csak azt tudja mondani, ha most ugyan úgy csinálsz mindent mint eddig akkor ez várható holnap vagy jövőhéten DE ha már máshogy cselekszel vagy megváltozik a véleményed már a délután se jósolható meg. PÉLDA: Ha a jós azt mondja, átmész a vizsgán és te eddig keményen tanultál de ez után nem fogsz mi történik nem mész át a vizsgán mert nem azt csináltad mint eddig. Ez azért van mert a szabad akaratot nem lehet megjósolni!

A jósok általában szeretik a kontaktust a személlyel jóslás során, hogy rá tudjanak hangolódni, de nem azért hogy bármit is kiolvassanak belőle ( AZ MÁS MŰFAJ )

A jósok a megérzéseiket használják, ezért lehetséges annál, aki már profi, hogy így neten keresztül is jósoljon. Illetve a képességeiket, hogy kapcsolatot tud teremteni egy feljebb való erővel (Isten-Sors-Univerzum bármi legyen a neve, de létezik) én ezért nem tudok még másoknak jósolni csak magamnak, csak a magammal kapcsolatos megérzéseimet értem.

Olyan jóst keress akiről mások is írtak, vagy te is ismered. Nem kamu ha pénzt kér érte, neki is meg kell élni valamiből. De az már fura lehet ha valami ismeretlen túl-sokat kér.

Nekem van 2 ismerősöm is aki jósol de nem biztos hogy neten keresztül is, nem kérnek sokat, a pontos árat nem tudom tőlem nem kérnek pénzt de 5 ezer alatt van az biztos.

Egy utolsó példa ami még számomra is meghökkentően pontos volt:

A jósnő ismerősöm voltam többször náluk, egyszer csak mondta hogy szeretne jósolni én meg benne voltam.

A lényeg elmondta hogy meghív barátnőm valami szórakozásra egy másik városba ott találkozok egy olyan sráccal aki nem itthon dolgozik de most hazajött, szőkés barna hajú és lehet valami.

Akkor el kezdtem kétkedni, hogy nem biztos ez nekem nincs programom hétvégére. Majd hazamentem és barátnőm meghívott bulizni a városba ahol él.

Mondhattam volna hogy nem megyek, de már a hecc kedvéért kíváncsi voltam ott lesz e a srác

És igen találkoztam ezzel az új sráccal aki szőke volt de már barna, Németországba dolgozik de erre a hétre hazajött. Barátnőm pont őt akarta bemutatni....

2014. jún. 27. 10:30
 24/24 anonim ***** válasza:

"rossz a kedve és itt tölti ki gonoszkodással és kétkedéssel?"

Kizárt, hogy jó szándékkal próbálnak ráébreszteni, hogy árnyékokat kergetsz, igaz?

2014. jún. 27. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.