Segítségre lenne szükségem! Miért vannak ezek velem?
Figyelt kérdés
2 hete kezdődött. Egyik álmomban egy gyerek jelent meg. Egy vámpír gyerek. Az óta minden nap amikor valami rossz történt velem a napon az álmomban meg jelenik, és ezt mondja találkozzunk, vagy találkoznunk kel... nem tudom ki ő és még soha nem is láttam. De olyan ismerős... Félek tőle. Mikor be fejezi a mondatát eltűnik. A sulim előtt láttam 1-szer. Nem mentem oda hozzá... Segítsetek mit tegyek! ?2013. jan. 18. 21:24
1/10 A kérdező kommentje:
jah és ezt azért írtam a jósláshoz, mert ne tudom mi történhet velem ha találkozok vele...
2013. jan. 18. 21:27
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ez az agyad reakciója valamire...
Beszélned kéne egy orvossal...
6/10 anonim válasza:
gondolom láttad a "twájlájt" utolsó részét
7/10 Kovács Gabriella Ügy válasza:
Elátkoztak.Szívesen leveszem az átkot.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem nézek vámpíros filmeket.. voltam dokinál, de nem tudja...
2013. jan. 31. 19:08
9/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá szép lassan óvatosan minden nap egy kicsivel közelebb. Ha úgy döntesz teljesen odamégy hozzá,intézd úgy ,hogy ne legyél egyedül.Aztán nézd meg hogy alakul mi történik felismer-e téged. Egyébként mit értesz rossz dolgok alatt?
10/10 A kérdező kommentje:
Hát rossz dolgon azt értem, hogy pl.: rossz jegy, szakítás :/ meg ilyenek.... de igazából utálom a twillinget :/ Meg igazából egyszer beszéltem, vele álmomban, de mindig amikor meg kérdeztem mit akar, mindig azt csinálta hogy elkezdett egy olyan dolgot mondani, amit nem értek... valami elvet mondott... De nem értem hogy ki ő, és miért van ez....
2013. febr. 7. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!