Segítségre lenne szükségem. Több hónapja álmodok napi szinten a volt párommal, akivel már 8 éve nem vagyunk együtt. Miért?
Figyelt kérdés
Vele 5,5 évig tartott a kapcsolatom, ő volt úgymond az első szerelem. Közös megegyezéssel lett vége, szuper volt minden, de úgy éreztem kihűlt a kapcsolatunk. Többször látom, hiszen egy falu választ el tőle, mindketten külön kapcsolatban vagyunk. Sőt ebben az évben mindkettőnknél baba is született. Imádom a párom, jó kapcsolatban élünk, és nem értem, hogy miért álmodok ilyeneket. Többször álmodtam azt, hogy a elhagyva a párjainkat újra együtt leszünk. Szerintetek?2012. nov. 6. 10:23
1/3 anonim válasza:
Épp azért álmodsz ilyeneket, mert azon jár folyton az agyad, hogy nem akarsz ilyeneket álmodni. :)
Fogadd el, hogy ilyen marhaságokat álmodsz, ne filózz rajta, csak egykedvűen nézz szembe vele, ne félj tőle. Ha sikerül, szép lassan el fognak múlni az álmok is.
2/3 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni ilyen álmokkal.A múltaddal többször is fogsz álmodni.Biztos felkavart,hogy neki is babája született az ő párjától.Mert az emberben mégha már nem is van együtt az exével,van egy kis féltékenység a másik irányában.Nem tudom miért van ez így,de hiába tagadja az ember még magának is,igen is létezik.Akivel egyszer sokáig együtt voltál,valamilyen szinten kötődsz még hozzá,ha más nem is csak a szép vagy rossz emlékek miatt.Én is van ,hogy álmodok exekkel,de nem törődök velük.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, mert, ahogy ezt megírtam, azóta nem álmodtam vele, lehet ennyi kellett? Egyébként én nagyon örültem, hogy ott is született baba, és boldognak látom őket, abszolút nem volt és nincs is bennem féltékenység, ez idő alatt ez teljesen elmúlt. :)
Nagyon köszönöm a válaszokat! Szép napot mindenkinek!
2012. nov. 9. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!