Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van olyan látó vagy jós aki...

Fenx kérdése:

Van olyan látó vagy jós aki úgy is tudna "segíteni", hogy nem telefonos vagy személyes kontaktban vagyunk, hanem pl írásban beszélünk?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy ha külföldön élek és perpill nincs lehetőségem jósnővel felvenni a kapcsolatot de mégis érdekelne néhány dolog, akkor ezt megtehetem így online is? van erre mód?
2014. jan. 22. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sajnos nem, jóslás nem létezik.
2014. jan. 22. 11:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Külföldről ugyanúgy tudsz telefonálni, mint itthonról. Jobb a telefon. Van, aki Skype-on is vállal.
2014. jan. 22. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet jósolni és látni a jövőt.
2014. jan. 22. 11:45
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. jan. 22. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
az előző válaszolok tévednek bár a személyes találkozáson kívül nem ismerek más módszert legalábbis nekem még telefonon nem josoltak
2014. jan. 22. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
EZO.TV tök olcsó a percdíj, és hitelesek az emberek :)
2014. jan. 23. 11:16
 7/11 A kérdező kommentje:
külföldről nem hinném hogy a telefon egy jó megoldás
2014. jan. 23. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért?
2014. jan. 23. 11:47
 9/11 A kérdező kommentje:
mert drága a percdíj és azt hiszem h az ilyen telefonálások alapból emeltdíjasak
2014. jan. 23. 11:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja? Arra gondoltam, hogy otthon felhívod a saját vezetékes telefonján, én úgy szoktam, vidékiek a jósaim.

Az emelt díjas percdíj meg a világ minden tájáról ugyanannyiba kerül, ha azt választod.

Neten ingyen adnak tanácsot, de az rövidke.

Skype-on többen jósolnak.

Mindenkinek egyéni praxisa alapján van kialakítva, nem lehet általánosságban megmondani, hogy ki hogyan hozzáférhető.

Ehhez már jóban kell lenni velük, ismerni őket.

De van minden variáció.

Asztrológiai vagy asztrozófiai elemzést írásban is kaphatsz hosszan, ilyet többeket tudok.

2014. jan. 23. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!