Hiszel a kártyajóslásban?
Én szeretek jósolni,magamnak 1x vetettem kártyát eddig, a múltammal kapcsolatban és minden bejött. A barátaim mindig kérik hogy jósoljak nekik én pedig szívesen teszem (természetesen ingyen).
Szerintem nem kell túl komolyan venni,de azért ebben a zűrös világban jól eshet néha egy kis "támasz" a jövővel kapcsolatban.
Kedves 19:06
(Én a második válaszoló vagyok)
Csak mondanám kártyajóslásról és nem kenyérjóslásról volt szó.
Manapság sok mindenből jósolnak, még kávézaccból is.
Persze a jósok csak az ostoba hiszékenyektől próbálják kicsalni a pénzt. Ha egy jóslat valóra válik az csak véletlenül történhet.
én nem próbálom senkitől se kicsalni a pénzt,akkor jósolok ha megkérnek rá,és nem szoktam előtte kérdezgetni,mégis többször megmondtam a lapokból olyan dolgokat amiket nem mondtak.
köszi a tippet,majd kipróbálom a kávézaccjóslást is,úgyis imádom a kávét:))))
Picit hiszek benne,még nem josoltak nekem! Viszont az irásszakértő grafologus már elemzett az irásomból,és 95 százalékban bejött!
Hajrá,jo joslást kivánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!