Hiszel a kártyajóslásban?
Figyelt kérdés
Én szeretek jósolni,magamnak 1x vetettem kártyát eddig, a múltammal kapcsolatban és minden bejött. A barátaim mindig kérik hogy jósoljak nekik én pedig szívesen teszem (természetesen ingyen).
Szerintem nem kell túl komolyan venni,de azért ebben a zűrös világban jól eshet néha egy kis "támasz" a jövővel kapcsolatban.
2009. nov. 28. 15:30
2/16 anonim válasza:
A jövőt nem lehet megjósolni, viszont logikus gondolkodással lehet arra következtetni hogy mi fog történni. (De ettől még nembiztos, hogy az történik.)
3/16 anonim válasza:
Semmiféle jóslásban nem lehet hinni.Ha valami "bejön" az belemagyarázás és véletlen.
8/16 anonim válasza:
Nem, semmi racionális dolog sincs benne.
9/16 anonim válasza:
nem hiszek benne, a múltat is ki lehet következtetni néhány jól feltett rejtett kérdés után...
10/16 anonim válasza:
úristen, már ilyen is van hogy kenyérjóslás?:|
mi lesz a következő, kávézaccból jósolnak, vagy mi?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!