Mit kell még csinálnom?
Figyelt kérdés
Jós, médium, tisztánlátó és spirituális tanácsadó szeretnék lenni az EZO TV-nél, mert ott jó a fizetés. Elvégeztem a Roxfortot, de a hetedik év végén nem kaptam jelest jóslástanból, mert a tanárnő megharagudott rám, mert szerinte tehetségtelen haszonleső vagyok, és csak azért vagyok jó, mert bemagolom a tananyagot, egyébként nincs tehetségem, én meg méregből összetörtem a jósgömbjét, ezért rosszabb jegyet kaptam. Most jelentkezni akartam egy továbbképzésre, de ott is ez a banya a tanár, aki utál engem. Milyen végzettségre lenne szükségem, valaki ajánl egy jó tanfolyamot, amivel felvesznek az EZO TV-hez? Esetleg valaki dolgozott/dolgozik már ott? A pulyka mindig azt kérdezi, hogy van-e élet karácsony után, én azt kérdezem, van-e élet a Roxfort után.2013. dec. 30. 16:35
1/3 anonim válasza:
Van tehetseged hozza ? Ha nincs, ki lehet fejleszteni gyakorlassal. Csak azoknak eerdemes csinalni, akik az embereket akarjak segiteni, es nem a sok penz miatt.
Ha kepes vagy meregbol osszetorni valaki josgommbjet, akkor eloszor ajanlatos megtanulni uralkodni sajat indulataidon... Hogy tudna az ilyen ember masoknak tanacsot adni, es milyen tanacsokat ?!
2/3 x) válasza:
El kell menned egy OKJ-s Jedi tanfolyamra.
3/3 anonim válasza:
ha ez nem megy van még csomó más szakma.. elmehetsz vámpírnak, vérfarkasnak stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!