Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy kell használni a vonzás...

Hogy kell használni a vonzás törvényét? Ha vissza szeretném kapni a volt barátnőmet akkor is használhatom? Na és mit kell csinálnom hogyan kell alkalmaznom?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
ne lepődj meg, ha rajtad is alkalmazzák.
2010. jún. 19. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Konkrét személyt nem vonzhatsz be, mivel ő is egy külön személyiség, külön vágyakkal. De azt bevonzhatod, hogy megfelelő társra lelj!

Írd be a google-ba: "vonzás törvénye lépések"

Sok sikert!

2010. jún. 19. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én kitettem a képét, Ő meg az enyémet, és újra együtt lettünk.

De azóta sajna vége, de azon ügyködök hogy újra együtt legyünk.

Azt hallottam ha 28napig elképzelünk valamit és végig igaznak hisszük, úgy élünk hogy már meg van, akkor az meg is lesz:P

Tedd ki a képét, és ha ránézel gondold azt hogy a barátnőd, meg egész nap arra gondolj, hogy együtt vagytok.

2010. jún. 19. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha megfogadod a 20.29 tanácsát,akkor egyhónap múlva egészen befogsz dilizni.
2010. jún. 19. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Törődj bele, hogy vége és ennyi.

Légy férfi!

2010. jún. 19. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Válasz/szerelem-szex: Legyél már férfi és lépj tovább!

Válasz/ezotéria: Nem, bevonzhatod, hogy legyen már végre barátnőd, vagy hogy legyen végre egy olyan dögös barátnőd akit mindenki irigyelni fog, hogy megtaláld az igazi szerelmet, hogy találj egy hűséges társat, és egy csomó ilyesmit, de egy konkrét XY-nak a szabad akaratával nem mehetsz szembe. Ergo ez csak akkor működne, ha ő is akarná, akkor viszont nem a vonzás törvényére lenne szükséged, hanem egy sima telefonra.

Válasz/szerelem-szex ismét:

A régi szeretőkről

Hogyan lesz valakiből régi szerető? Szakítással. A szakítás pedig rémesen kínos. Bármelyik oldal is kezdeményezi, végül is halálos sértés hangzik el, az, hogy valaki nem kell többé. Ennek a sértésnek súlya van - ilyet komolytalanul senki sem mond. Erre a sértésre nincsen bocsánat.

Szánalmas indokok azok, amik miatt felhívják a régi szeretőt: lustaság és kétségbeesés. Aki túl van élete első szerelmén, akinek önbecsülése és tartása van, az nem tesz ilyet. Mielőtt megtennéd tedd fel a kérdést: Csak ennyire vagyok képes?

A régi szeretőnek nem emlékszem a nevére. A régi szeretőtől tartózkodom. A régi szeretőre nem gondolok. A régi szeretőről nem beszélek.

2010. jún. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!