1/14 anonim válasza:
Nekem ma egy kis kaki jött ki, kétszer is.
2/14 anonim válasza:
Boldogság, siker, szabadság, gondok megoldódása.....mindenféle jó dolog.
Kár, hogy ez csak mese habbal, mert ez a kártyajóslás nem működik.
3/14 anonim válasza:
Elég jó helyen kapisgált, nem tudom. Igazából nem hiszek benne, de a jelenlegi legfontosabb dolgaimat leírta.
5/14 anonim válasza:
Csináltam még egy jóslást az egylapossal, aztán még egyet, és egy harmadikat is.
Kétszer húztam ugyanazt a lapot, és mindhárom lap telibe talált.
Még a végén kiderül, hogy ez nem is marhaság.
6/14 anonim válasza:
1 laposnál teljesen más jött ki
3 laposnál szinten olyanok amik egyáltalán nem jellemzők
8/14 anonim válasza:
Ma nem ismer magára. Rá kell ébrednie, van egy olyan, eddig önmaga elől is mélyen eltitkolt, elrejtett énje, ami ma kibújik önből, mint szög a zsákból. A meglepetés konfliktusokat okozhat a környezetével. Fel kell vállalnia.
De már elmúlt éjfél, viszont még most fekszem majd le aludni. Ez vajon ébredés után is érvényes akkor?
9/14 anonim válasza:
Teljesen altalanos, semmitmondo, ram nem vonatkozo dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!