Volt valaki Müller Rózsánál? Kinek mit mondott, mi jött be és mi nem?
Figyelt kérdés
Én tegnap voltam nála, hát igazából semmi jót nem mondott, csak rosszat, a páromra, gyerekeimre, anyukámra, sógornőmre,bátyámra..stb gyakorlatilag vegyek egy ásót és ássam el magam... folyamatosan faggatott, tippelgetett, majd mondta, hogy látom én, itt van,a kártya nem hazudik... na ez csapta ki a biztosítékot. Meg azt hallgattam, hogy holnap van az ikreinek a szülinapja, akiből az egyiket elvesztette és milyen szőrnyű-tehát a hangulata is olyan volt, nem ragadhat át a kártyára?-2012. nov. 27. 23:18
1/8 anonim válasza:
Figyu jobban jársz ha ezt a nőt elfelejted és azt is amiket mondott,még a végén bevonzod a szarságait.És inkább te magad nézel befelé,és kérdezed magadtól amire kíváncsi vagy.Este nyugodt körülmények között csináld meg.És meg fogod önmagadtól is kapni a választ.Sőt.
2/8 anonim válasza:
Ő már kiöregedett a szakmában állítólag,nem ér semmit.
3/8 anonim válasza:
Minden jóslás hülyeség! Nem kell az ilyenekben hinni!
4/8 anonim válasza:
JESUS!
Mennyit kért az a banya?:D
5/8 anonim válasza:
"folyamatosan faggatott, tippelgetett, ... a kártya nem hazudik"
Ha a kártya nem hazudik, akkor minek kellett faggatni?
Vagy ha megfelelően értelmezni kell a kártyákat, akkor bizony hazudhat. Szóval ez elég kamuszagú. :D
6/8 anonim válasza:
kókler, de azt is meséld el hogy milyen a környezet!
Aki ért hozzá az egy konyhában is fogadhat, nem kell sallgang
7/8 anonim válasza:
Vannak valódi jósok, de nem szabad bedőlni mindenkinek. Valódi jós pl. Nyilas Misi, a többi nem nagyon ért a dolgához..
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, rendesen kiszívtátok a véremet :) véradásról nem volt szó... és volt aki volt nála?
2012. nov. 29. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!