Jósok, megjósolnátok nekem, hogy hány éves koromban, és hogy hol fogok állást találni?
És azt is szeretném tudni, hogy végleges munkahely lesz-e, és hogy mikor lesz majd családom.
Általában az igazi/nem igazi jósok mindig kérnek pénzt a jóslásért, én most megkérek minden jóst, hogy jósolja már meg nekem a fent említett dolgokat, és kérem ne nagyjából, hanem szinte napra pontosan. Sajnálom hogy nem adhatok érte pénzt, de ha bejön ígérem, hogy soha sem fogok rosszat mondani a jósokról :))
És megkérek mindenkit, hogy nagyon nagyon komoly válaszokat adjatok, ha trollkodni szeretnétek, akkor a 10. komment után azt írtok, amit akartok, de kérem, hogy komolyan jósoljatok nekem valamit, és azt is kérem hogy csak konkrét jóslatokat mondjatok, ne pedig valami mást. :)
Köszönöm szépen!!!
Ja és 1994-ben születtem, most szeptemberben leszek 19 éves, Pécsen lakom, és fiú vagyok, középiskolai tanulmányaimat befejeztem, és egyelőre most főiskolára szeretnék majd járni csak vegyenek föl.
Ha kell még valamilyen információ akkor csak mondjátok :)
23 éves korodban fogsz munkát találni, egy irodai munka lesz, a lakhelyeden.
23 évesen fogod megismerni a jövőbeli feleségedet. 25 évesen fog megszületni a közös lánygyermeketek, és 27 évesen fogod feleségül venni a párodat.
Még annyi hogy a munkahelyed hosszú távú lesz ugyan, de nem lesz végleges.
De ezért tenned is kell ám mert ez megváltozhat!
Nem vagyok jós sajnos, de jósolni mindenki tud.
21 évesen fogsz dolgozni először valójában valódi munkahelyen, kb 2hétig .
24 évesen folyamatos munkahely , tavasz-nyár környékén fogod elkezdeni.
(Az biztos,hogy jó idő lesz)
2 évig fog tartani, nem fogod élvezni.
Ennyit láttam
Szerintem nem fog találni munkát . Egy ragasztógyárban talán ahol havi 70 rongyért dolgoztatnak. Ez az egészségedbe fog kerülni.
Üdv: Egy rosszmájú magyar
(ui: Minden jót kívánok , ne a jóslásra alapozz.)
Csak erre a mondatra reagálnék, egy vicc jutot az eszembe:
"Ha kell még valamilyen információ akkor csak mondjátok"
Csengetnek a jövendőmondó ajtaján. Bentről egy hang kikabál:
- Igen, tessék, ki az?
- Bocsánat, tévedés...
Ennyit a jövendőmondókról. Próbálják beszéltetni az áldozatukat, és az így kiszedett infók alapján aztán mindenféle általános semmitmondó információkkal megetetni. Amit aztán lehet magyarázni így is, úgy is. Gyakorlatilag csak egyetlen dolgot látnak pontosan: még mennyi pénzt lehet legombolni az áldozatról.
Mielőtt valamelyik jövőbelátó itt pampogni kezdene: ha nem mondod meg ki vagyok, hány éves, szemem, hajam színe, honnan írok, akkor komolytalan vagy...
Ha ezt meg tudjátok mondani, beszélhetünk az állítólagos jövőbelátó képességetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!