Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A keresztény hit szerint bűn,...

A keresztény hit szerint bűn, ha jósoltatunk magunknak, ugye?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok egy dologra a jövőt illetően,de úgy tudom,ha katolikus keresztény vagyok,akkor "nem szabad" jósoltatni:S

2013. júl. 7. 10:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Vallás! Minek az? Amikor ott a tudomány, amiben felfedezheted Isten igazi arcát.
2013. júl. 9. 22:32
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem kértem beszólós válaszokat.

A többieknek köszi szépen!:)

2013. júl. 10. 16:19
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

"Szerintem a keresztényeknek semmit sem szabad! Nem szeretkezhetnek, nem hazudhatnak, nem lophatnak, nem lehetnek szomorúak, nem ihatnak alkoholt. A keresztények törvények szerint élnek. Meg van kötve a kezük! A sátánistáknak mindent szabad, ott nincs törvény!"

Hazudni, lopni, szerinted jó dolog? Akkor hazudjál, éjjel, nappal, ha lopsz, talán még börtönbe is kerül. Akkor ez a fajta törvény is értelmetlen, lopásért ki kellene engedni mindenkit onnan.

Nem lehetnek szomorúak? Hát bizony lehetnek. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy depresszióba nem szabad kerülni.

Nem ihatnak alkolt? Dehogynem, csak nem hányásig, mint ahogy egy buliban szokás, annál jobb a buli minnél nagyobban hágy valaki utánna. Persze, hogy lehet inni, még az orvosok is azt mondját, napi 1 dl vörösbor orvosság. Itt inkább a mennyiség kérdésén álla vita.

Törvény szerint élni. Szabadságban élni, vagy szabados életvitelt élni nem ugyanaz. Büntető jogi törvény is tiltja a lopást, csalást, hazugság, (legfelső szintjét).

Tiszteljük szüleinket, szerintem ez alap.

Vagy hogy ne paráználkodoj. Ha neked lenne feleséged/férjed, szerintem te se örülnél neki, ha szabados életvitelt élne, hiszen ez a szabadágot jelenteni számára. Ezekután nagy eséllye lenne a vállópernek, mint megcsalás.

Még lehetne hozni törvényre példákat, de ezek jobban belegondolva a mi javunkat szolgálják.

Sátánnak mindent szabad. Mi az a minden? Lopni, csalni, hazudni, embert ölni, másik emberben kárt tenni, gátlástalanná válni, megcsalni az élettársadat( csak ő ne tegye ugyanezt), detokszikálóban ébredni, még írhatná példákat, hogy ezen kívül még mire gondolsz.

Törvény szerint éljük az életünket most is, mert ha nem azt tennéd a börtönbe jutnál. Ezekszerint betartod! :)

Az Isten törvénye se nehezebb egyáltalán, inkább a kedvességre szólít, hogy segítsünk embertársainkon, ez is benne van a törvénybe.

Lehet, hogy vonzóbbnak tűnik sokaknak a sátáni vallás, csak tudjátok, tényleg létezik Isten. Mindenki a halála után találkozik vele, és számot kell adni az életével. Nem lehet ott kimagyarázni semmit, Nem fog az számítani, hogy a sátán átvert, (na még jó , hogy átveri az embereket, hiszen ezért az ami)...

2013. júl. 11. 15:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja az előttem szóló, és ráadásul ha valaki bűnt követ el, akkor egyáltalán nem fogja neki megbocsátani Isten, ha elmegy gyónni. Mert nem csak az a lényeg, hogy mit mond, hanem az is, hogy mit gondol. Hiába gyónja meg, ha megint megteszi, vagy nem gondolja komolyan a dolgot. Viszont aki szívből megbánja, és lesz annyi lelkiereje, hogy többet nem teszi meg és kéri Istent, hogy bocsásson meg neki, akkor meg is bocsát.

És a keresztényeknek a "szabályoktól" egyáltalán nem lesz nehezebb az életük, sőt sokkal könnyebb lesz. Sőt ezek nem is szabályok, hanem a normális viselkedés kritériumai. Kár hogy manapság ennyi rosszindulatú, gonosz ember van, hogy a tízből egyet-kettőt is alig tud betartani.

A sok hitetlen ember "szabálymegszegő" viselkedésétől lesznek nehezek az ember mindennapjai.

2013. júl. 11. 15:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Nos, én nem tudom, csak interneten, csináltam ilyen kártyajóslást, de nem hiszek benne, hülyeség, lesz ami lesz, Isteni akarata szerint. :)
2013. júl. 12. 21:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Olvassátok el a 119. zsoltárt! :)
2013. júl. 14. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!