Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért köt ki nagyon sok...

Miért köt ki nagyon sok keresztény ember a mágiánál, okkultizmusnál?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 16:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, hogy ezt a következtetést miből vontad le.
2013. febr. 14. 16:18
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki ott köt ki, az nem volt valódi hívő keresztény, csak keresgélt, próbálkozott, de továbbállt. (Manapság sok ilyen van.)
2013. febr. 14. 16:19
 3/21 anonim ***** válasza:
23%
Én se értem hogy ezt mi alapján állítod de hogy a kérdésre is válaszoljak: A keresztények eléggé makacsul ragaszkodnak a meséikhez, de aki egy mesét benyal, az benyal többet is.
2013. febr. 14. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
Hívő keresztény nem hisz az ilyen babonákban!
2013. febr. 14. 16:43
 5/21 anonim válasza:

Nem hinném, hogy a "keresztények birkameséket követnek"-jellegű megjegyzések a kérdésre adott válasz lennének. Ahol nem kell, ott ne szurkálódjatok!

Mellesleg Kérdező, én egy keresztényt sem ismerek, aki a mágiánál/okkultizmusnál kötött volna ki, tehát nem értem, miből vontad le a következtetést.

2013. febr. 14. 16:50
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
merta temlomba járok papnak fizetek miközben ő ellopja a misebort és dészmát és új asztrával jár időszaknak leáldozott. Ennyire azért az emberek sem hülyék. (több ezer évig azok voltak most már ideje ébredni.)
2013. febr. 14. 17:51
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert csak látszat keresztény. Akkor tudná mi az élet értelme, mi fog vele történni.

Tudná, hogy az élet értelme az üdvösségre való jutás, itt csak vándorok vagyunk, ettől függ vagy bukik, az örökké való létünk. Hogy mi lesz velem? Uram Jézus legyen meg a TE akaratod, nem az enyém.

2013. febr. 14. 17:52
 8/21 anonim ***** válasza:
Az ilyet ketrecbe kéne mutogatni xD
2013. febr. 14. 18:01
 9/21 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor a homoszexuálisokat nem mutogatnád ketrecbe!
2013. febr. 14. 18:04
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer úgyis megtérsz! :)
2013. febr. 14. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!