Miért köt ki nagyon sok keresztény ember a mágiánál, okkultizmusnál?
vallásfilózófiát meg egyéb jó dolgokat tanultam,teológiába is belekóstoltam.
Kevesen tudják de a keresztény vallás egyike a legnagyobb mágikus alapokon nyugvó vallásoknak.ű
Az összes vallási hagyományt, rituálét, ceremóniát más régi terméyszetvallásokból vették át, és ehhez JÉZUS adta hozzá azt a pluszt a szeretet erejét amivel az összes régi vallás főbb elemeit és ezt az új erőt egy teljesen új alapokon nyúgvó vallásra helyezték.
Aki nem ért hozzá az legalább ne írjon hülyeséget.
"Kevesen tudják de a keresztény vallás egyike a legnagyobb mágikus alapokon nyugvó vallásoknak.ű
Az összes vallási hagyományt, rituálét, ceremóniát más régi terméyszetvallásokból vették át"
Írnál erre valamilyen példát?Csak felvilágosításképp, mivel én végigtanulmányoztam a Bibliát de ilyesmire semmi utalást nem találtam.
15 ös kevered a bibliát a vallásokkal, v a kereszténységgel
sok vallásnak az alapja a biblia, az lehet h te átolvastad a bibliát, csak én a vallási ceremóniákrók írtam jó félre olvastad
még a national geographic is műsorra tűzött csomószor olyan műsorokat mikor a biblia zsinatokon történő meghamísításával foglalkozik, vagy épp a vallási rendszerbe hogyan ültették át eggyes természeti népek hagyománykultuszát...olvasgass még egy kicsit sztem a témában mert úgy látom rád fér
14 válaszolónak:
Ha tudsz magyarul, akkor érted, hogy éppen azt állította, hogy NEM a bibliából való dolgok is vannak a szertartáson. Tehát már a kérdés is logikátlan, hogy ennek ellenére a Bibliát tanulmányozod, és onnan akarsz példát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!