Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért köt ki nagyon sok...

Miért köt ki nagyon sok keresztény ember a mágiánál, okkultizmusnál?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

vallásfilózófiát meg egyéb jó dolgokat tanultam,teológiába is belekóstoltam.

Kevesen tudják de a keresztény vallás egyike a legnagyobb mágikus alapokon nyugvó vallásoknak.ű

Az összes vallási hagyományt, rituálét, ceremóniát más régi terméyszetvallásokból vették át, és ehhez JÉZUS adta hozzá azt a pluszt a szeretet erejét amivel az összes régi vallás főbb elemeit és ezt az új erőt egy teljesen új alapokon nyúgvó vallásra helyezték.

Aki nem ért hozzá az legalább ne írjon hülyeséget.

2013. febr. 14. 19:20
 12/21 anonim ***** válasza:
és megint csak a fejem fogom elöszőr nevettem már nem itt hanem ugy általában ezen volt hogy dühőt éreztem majd megvetést és szánalmat mostmár sajnálatot.
2013. febr. 15. 03:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert nem igazi hívő, nem ismeri a Bibliát sem, márpedig ennek ismerete nélkül igazi hívő nem lehet.Nos,Isten elítéli az okkultizmust , mágiát és nem helyesli, ha valaki ilyesmivel foglalkozik.Aki Istennek tetsző életet akar élni, az tehát nem tesz ilyet.
2013. febr. 15. 09:10
 14/21 anonim ***** válasza:

"Kevesen tudják de a keresztény vallás egyike a legnagyobb mágikus alapokon nyugvó vallásoknak.ű

Az összes vallási hagyományt, rituálét, ceremóniát más régi terméyszetvallásokból vették át"

Írnál erre valamilyen példát?Csak felvilágosításképp, mivel én végigtanulmányoztam a Bibliát de ilyesmire semmi utalást nem találtam.

2013. febr. 15. 09:14
 15/21 anonim ***** válasza:
A kereszténység gyerekkorban még elmegy, de egy idő után unalmas a létezés titkait kereső embernek.
2013. febr. 15. 10:04
 16/21 anonim ***** válasza:

15 ös kevered a bibliát a vallásokkal, v a kereszténységgel

sok vallásnak az alapja a biblia, az lehet h te átolvastad a bibliát, csak én a vallási ceremóniákrók írtam jó félre olvastad

még a national geographic is műsorra tűzött csomószor olyan műsorokat mikor a biblia zsinatokon történő meghamísításával foglalkozik, vagy épp a vallási rendszerbe hogyan ültették át eggyes természeti népek hagyománykultuszát...olvasgass még egy kicsit sztem a témában mert úgy látom rád fér

2013. febr. 15. 12:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi hekkerlelkek. Később tényleg megtérnek, vagy talán ez az egész földesdi igaz se volt...
2013. febr. 16. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:

14 válaszolónak:

Ha tudsz magyarul, akkor érted, hogy éppen azt állította, hogy NEM a bibliából való dolgok is vannak a szertartáson. Tehát már a kérdés is logikátlan, hogy ennek ellenére a Bibliát tanulmányozod, és onnan akarsz példát..

2013. febr. 18. 10:36
 19/21 anonim ***** válasza:
azért mert kezd ráébredni az emberiség, hogy a legtöbb része a spiritualitásnak, nem egy kitalált baromság, és nem valami misztikus hókuszpókusz,mint ahogy a filmekben előadják. hanem így működik az élet valójában, és egyre többen tapasztalják meg a dolgokat így egyre terjed. miután megtapasztalod tudod, hogy nem butaság és többé nem térítenek vissza. a tudást mindig fejlődés előzi meg. eddig az egyház tudása kellett, most eljött az ideje egy másik szintnek, és ez kezd kibontakozni. a mágia nem egy képessége csak bizonyos embereknek, ez minden ember sajátja ami ott szunnyad benne.
2013. febr. 27. 12:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Végre valaki azt a választ adja, amire gondoltam :)
2013. febr. 27. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!