A keresztény hit szerint bűn, ha jósoltatunk magunknak, ugye?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok egy dologra a jövőt illetően,de úgy tudom,ha katolikus keresztény vagyok,akkor "nem szabad" jósoltatni:S2013. júl. 7. 10:57
11/26 anonim válasza:
Meg aztán, ahogy Churchill is mondta volt: "Jósolni nagyon nehéz, különösen a jövőre nézve..."
13/26 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bűn.
A kiskorúak megrontása annál inkább.
Khm, khm.
14/26 anonim válasza:
Szerintem a keresztényeknek semmit sem szabad! Nem szeretkezhetnek, nem hazudhatnak, nem lophatnak, nem lehetnek szomorúak, nem ihatnak alkoholt. A keresztények törvények szerint élnek. Meg van kötve a kezük! A sátánistáknak mindent szabad, ott nincs törvény!
15/26 anonim válasza:
a jövő Isten kezében van!
Úgy látszik, de végül nem így lesz. Mert egyes hatalmi emberek nagyon nagy káoszt okoznak, és millió emberek halnak éhen.
16/26 anonim válasza:
Ami Azt illeti Jézus Krisztus is jósolt
17/26 anonim válasza:
"Szerintem a keresztényeknek semmit sem szabad!"
Szerintem meg mindent. Hisz bármit elkövetnek, csak elmennek gyónni, leimádkozzák a kirótt penitenciát, aztán kezdhetik elölről.
19/26 anonim válasza:
Miguel, ez igaz, de az a gyónás lényege, hogy megbánd a bűneidet, és később próbáld elkerülni azt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!