Merlin vagyok a jelenlátó! Van bármilyen kérdésed?
"nekem van milyen színű felső van rajtam? ha kitalálod akkor jósolhatsz a jövőmmel kapcsolatban is :P"
Mivel ezt a kérdést pár perccel ezelőtt raktad fel, sajnos nem tudom a választ. Én speciális képességemnek köszönhetően, csak a jelent látom.
"Nekem is van! Most esik az eső? Illetve hány fok van a szobámban? Meleg van?"
Jelenleg nem esik az eső. A további két kérdésedre szintén nem tudok választ adni, mert nincs benne, hogy "most", tehát nem a jelenre utal.
A jelenlátásod korlátoz az emlékezésben? Elvégre az egyfajta múltba tekintés... biztosan szar lehet.
Szóval a kérdés: a kutyám mi a rákért akar kimenni, majd pár perc mulva bejönni a házba? Most is nyüszít, de megvárom a választ, nehogy zavart okozzak a vízióidban.
Te vagy Merlin mágus reinkarnációja?
Merlin asszony Merlin mágus reinkarnációja?
"ma már ebbe maradok nem fogok átöltözni tehát amikor olvasod is jelen lesz szóval ?"
Jelenleg rózsaszínes felső van rajtad, kis mintákkal.
"A jelenlátásod korlátoz az emlékezésben? Elvégre az egyfajta múltba tekintés... biztosan szar lehet.
Szóval a kérdés: a kutyám mi a rákért akar kimenni, majd pár perc mulva bejönni a házba? Most is nyüszít, de megvárom a választ, nehogy zavart okozzak a vízióidban."
Igen, érzem a kutya energiáit. Szegény nagyon ki van készülve. Valami zajt hall oda kintről.
# 7
Nem, én Merlin vagyok a varázsló. Az eredeti. Mivel sose haltam meg, sose születtem újjá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!