Inga jóslás? Ki az aki benne van a témában? Mert én nagyon nem. FONTOS!
Figyelt kérdés
AZ a helyzet,hogy hallottam erről az inga jóslásról (gyűrűt egy vékony valamire tenni és a tenyerünk fölé tartani)na most,én rendesen úgy csináltam,ahogy az a nagy könyvbe meg van írva.Egy gyűrűt egy madzagra fűztem,egy kis ideig a tenyerembe szorítottam,majd először feltettem olyan kérdést,amire tudom,hogy igen a válasz,mint pl van-e testvérem,aztán egy olyan,amire tutira nem a válasz.(az igennél körkörösen forgott a gyűrű,a nem válasznál pedig jobbra balra ingázott) majd próba szerűen feltettem azt a kérdést,hogy terhes vagyok? Igen jelzett,hozzáteszem 2.hónapja szedek fogamzásgátlót,ma kellett volna megjönnie,de még idáig semmi.Aki benne van a témában,az leírná,hogy mennyire lehet hiteles ez a dolog?SOHA NEM szoktam ilyen jóslatokat csinálni,még a horoszkópban sem hiszem.Életemben ez volt az első,ezt is csak mert olvastam valahol és gondoltam kipróbálom már mi ez...2013. márc. 9. 18:37
11/13 anonim válasza:
Az ingát k*rva könnyű befolyásolni. Akarva, akaratlanul, azt fogja mutatni, amire erősebben gondolsz. És észrevétlenül is képes vagy az ujjaid olyan irányú mozgatására. Na, de ha egy pohár aljára felragasztod, és úgyis mozog, akkor már van alapja, de akkor is azt mutatja, amit erősebben gondolsz (amit akarsz).
12/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon ráérsz ilyen baromságokkal foglalkozni.
13/13 anonim válasza:
mi volt az orvosi vizsgálaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!