Mi lesz a leendőm keresztneve?
Figyelt kérdés
Tudtok ilyen oldalt mondani?Csak kiváncsi vagyok mi jönne ki,milyen betűvel kezdődik2013. márc. 5. 21:46
1/10 anonim válasza:
Luca napján kell írni 12 nevet 12 cetlire és minden nap eldobni belőlük egyet,de nem szokás megnézni,hogy mi esett ki.Karácsony bőjtjére marad egy név és úgy fogják hívni a jövendőbelidet.
Igaz,Luca napja már régen elmúlt,ki is próbáltam a dolgot és nem jött be,pedig ez régi hagyomány.
Azóta a hasonló dolgokat butaságnak tartom,de tippelek,hogy K-betűvel fog kezdődni a keresztneve.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát az jó messze van!Mért pont K-val?:)Tetszik neked egy K betűs fiúnév?
2013. márc. 5. 22:02
3/10 A kérdező kommentje:
És ha már van kiszemelted,akinek tudod a nevét?:)Bárcsak találkoznák már vele,hogy kezdeményezzek,ha egyáltalán látom még
2013. márc. 5. 22:04
4/10 anonim válasza:
Te figyelj már, komolyan hiszel ezekben? Senki nem fogja tudni megmondani, bármit is csinálsz. És ne is akarj semmi választ, mert az befolyásolna a későbbiekben, arra meg semmi szükség, hogy azért ne jöjj össze valakivel (például az igazival :) ) mert a beszélő kövek vagy egy hülye honlap más nevet mondott.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom,így elsőre az ugrott be,de valószínűleg tévedek.
A kiszemeltem neve S-betűvel kezdődik.
6/10 A kérdező kommentje:
Persze,igazad van,de totál be vagyok zsongva!Keresem ezt a fiút,érzem hogy nem hagyhatom elszalasztani a dolgot,már ha nem foglalt!Tudod ilyenkor egy csomó lánynak megfordul a fejébe mindenféle csiribu-csiribá!Egyébként mostanában rengeteg olyan negatív,vagy semleges dolog bejön,amire gondolok sajna
2013. márc. 5. 23:33
7/10 anonim válasza:
Menj ki reggel pl. a buszmegállóba és ha nincs ott senki,akkor várd meg ki szál le a következőről.
8/10 A kérdező kommentje:
Viccen kívül-ha megyek valahova,figyelem,hogy hátha látom!Múltkor láttam,de sajna buszon volt!Jó ötlet ez,mert valószínűleg új munkálya van,ahol legtöbbször már hajnalba kezdenek!Hátha...eddig még ez eszembe se jutott
2013. márc. 6. 06:42
10/10 A kérdező kommentje:
Nem befolyásolna,csak kiváncsiság,én nem hiszek ilyesmiben,igaz hülyén hangzik,hogy mégis kiírok ilyen kérdést!És nem!Nem Béla lesz!:DA jelőltem meg van
2013. márc. 27. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!