Jegygyűrűs jóslás vagy nem is tudom mi ennek a neve. Aki hallott erről segítene?
Az a jóslás amikor a jegygyűrűdet a hajszáladra raknak, oda teszik a csuklódhoz és "meg mondja" milyen nemű lesz a gyermeked. Ha köröz lány, ha oldalra kileng akkor fiú. Nekem eddig mindig csak negyedeket fordul, eddig mindenki azt mondta, hogy az azt jelenti soha nem lesz gyerekem. Szerintetek ez igaz lehet? Eddig minden ismerősömnek bejött ez a jóslás.
Ja azt hozzá kell tennem, hogy 6 éve nem esem teherbe.
Sokat szamit a hited, ami melyen a tudatalattidban van! Ha hiszem ebbe a joslasban ez akadalyozhatja a teherbeesest. Ilyen "vak hit" helyett inkabb elkezdenem sulykolni pozitiv gondolatokkal a tudatalattimat a helyedben, hogy gyerekem van, minel hihetöbben elkepzelnem vele a napokat...stb, akar agykontrollal programoznam.
Ugyanigy, en is voltam fiatalon josnönel, akinek a joslasai ismerösök köreben mind bejöttek - erdekes modon mindenkinek valami külföldi jövöt josolt, igy is alakult. En ugy gondolom, hogy pont az elözö megvalosult joslatok miatt ment hozza az ujabb paciens, es mind vakul hittek is benne. (Nekem meg nem josolt ilyesmit, ezt meg en alakitottam igy:)) Nekem 2 fiugyermeket josolt, ehhez kepest most jön a 2. lany. De amugy kisse zavaros volt, maga sem ertette, "mi van itt".
A joslasok azert problematikusak, mert a jövö meg nincs, azt mi es meg sok tenyezö alakitjuk együtt. Igy barmi lehetseges! Lehet, hogy valami elöre VALOSZINÜNEK latszik, es erre szerintem raerezhetnek arra erzekenyek (akarmilyen kartyabol vagy kavezaccbol, amihez a hitüket hozzaadjak), de mivel a sajat eletünket mi alakithatjuk (ha nincsenek celjaink, akkor persze masok), mashogy is alakulhat, egyszerüen "elsö körben" a mi hataskörünk a sajat eletünk alakitasa!
Javasolnam, akkor a sajat erdekedben ugy allj ehhez a joslas temahoz :)...
Most jutott eszembe: a kezvonalak szerint a kisujj alatt a kez "oldalan" ahany függöleges, erösebb vonalka van, annyi gyerekünk lesz. Na, itt eleg bizonytalan, összevissza vonalkakat talaltam, amire tuti azt mondta volna egy kezelemzö, hogy ez semmi. Ezt ugy inteztem el magamban, hogy a kezvonalak valtozhatnak az eletünk soran, ez maris egy magyarazat. Es most sincs egyetlen normalis vonalka sem ott, pedig a 2 gyermekem mar kesz teny.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!