Régen miért a cigány asszonyok mestersége volt a jóslás?
Figyelt kérdés
Azt mondják, értettek is hozzá.2013. márc. 1. 11:15
1/15 anonim válasza:
Mert már régebben sem akartak dolgozni, ezért könnyebb volt átverni a naiv embereket.
2/15 anonim válasza:
Pont ugyanezt akartam írni. A kétkezi munkát már akkori is kerülték.
3/15 ivilicious válasza:
értenek hozzá, igen. de nem csak ők.
bár bennem van egy vonóval, jó,nem látszik rajtam,de akkor is,és eléggé értek hozzá :D
4/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én még annyit, hogy már akkor is jól tudtak hazudni.
5/15 anonim válasza:
Már akkor is lusta disznók voltak.
6/15 anonim válasza:
Hát elvileg értenek hozzá. Valamint átkokat is szórnak/levesznek. Én nem tudom. Szerintem mindenkinek a saját szíve joga, hogy hisz-e benne avagy sem. :D
7/15 anonim válasza:
Mármint a #3-ashoz nem csatlakozom. :D
8/15 anonim válasza:
o.O Geri O.o Ezt már nem mented meg :D :D :D :D :D
9/15 anonim válasza:
óóóénmeg jöttem ide nagy naívan, hogy beírom hogy már akkoris szerettek naívaktól pénzt kicsalni, dolgozni meg már akkor sem, erre látom, hogy már hányan ellőttétek ezt a poént..:D nincs mese gyerekek, rássszistá szemetek vagyunk mind
10/15 anonim válasza:
Megint csak az ítélkezés megy,és az általánosítás,ez meg nagyon megy a magyar embereknek,holott nem ilyen választ szeretett volna kapni szerintem a kérdező . Ha már itt tartunk,nem védem őket,és sajnos nagyon sokan tehetnek arról hogy miért beszélnek így róluk az emberek..... Amúgymeg nem tehet arról az ember,hova születik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!