Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Régen miért a cigány asszonyok...

Régen miért a cigány asszonyok mestersége volt a jóslás?

Figyelt kérdés
Azt mondják, értettek is hozzá.
2013. márc. 1. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
na mert az ilyen mondat, hogy "ez nagyon megy a magyar embereknek", ezzel szerinted hány embert sértettél meg?
2013. márc. 1. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is magyar vagyok.De igen,ilyenek a magyarok....ezt tapasztalom egyre többször, az emberek féltékenyek,sok helyen bunkók,kétszínűek,és igenis nagyon nagyon ítélkeznek a másikról.....jót nemigazán mondanak másról....ha valakinek valami baja van,inkább kinevetik,fényképezgetik.....nemám segítenének....
2013. márc. 1. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
namost. a jós csaló, akárhonnan jött. naív gyenge emberek érzelmeivel játszik, és ebből megél. ha cigányok mestersége volt, akkor ebből mi jön le? de ha tv-ben magyar ember csinál ilyet, vagy élőben is akár, szégyellje magát, süllyedjen el, és ne menjen emberek közé. a szemét csalókkal van a baj, biztos vagyok benne, hogy én több emberen segítettem mint ezek a jöttment jósok.
2013. márc. 1. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, kedves #10-es, a te válaszod aztán végképp nagyon sokat segített a kérdezőn...
2013. márc. 1. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor is munka kerülők voltak, és átverték a magyarokat, ahol csak tudták.
2013. márc. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!