Jósolnál nekem?
Muszáj megtudnom,hogy meddig fogok élni,és hogyan halok meg!
Ha tudsz jósolni,tedd meg nekem,priviben.

2038. február 30.-a lesz életed utolsó napja.
Halálod oka: félrenyeled a dinnyemagot, és köhögés/fuldoklás közben az épp a konyhában kószáló orjásteknősödön elcsúszva magadra rántod a tányér forró borsófőzeléket, majd a pániktól (és a főzeléktől) fűtve kirohansz az utcára segítséget kérni, ahol pechedre belebotlasz egy csapat kiéhezett vénusz légycsapójába, akik megesznek. Szörnyű vég ez egy ember számára.

Szia, azt nem tudom, hogy mennyi idő van az emberre kiróva, ameddig a Földön élhet, de azt tudom, hogy csak a gonosz erőktől kaphatod meg, meddig élhetsz. Nem jó ezzel játszani és jobb, ha az ember nem tudja, mennyi ideje van még hátra. Ezért az információért könnyen a lelkeddel fizethetsz és még nem is tudsz róla. Persze, nem úgy fogják neked megmondani, hogy "Én vagyok a sátán egyik embere és hogy pokolra juttassalak téged, a kérésed alapján megmondom neked, mikor és hogyan fogsz meghalni", hanem "Én csak egy kedves idős néni / bácsi vagyok és segítek neked."
Te tudod...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!