Mi a véleményetek, az Illuminátusokról?
:DDD el nem tudod képzelni mennyire nevettem most!
Méghogy engem vezetnek félre ,pont te vagy az aki nem tud semmiről .Azt hiszed ha nem akarnák hogy tudd milyen mocskos dolgokat csinálnak akkor tudnád?komolyan?szánalom vagy de tényleg ugyanolyan bábu vagy mint a többi.Nem látsz át a dolgokon ez a baj!Egy percre se gondolkoztál el azon hogy talán a mi érdekeinket szolgálják mi?
Azt hitetnek el veled amit akarnak !és ők azt akarják hogy úgy gondoljuk ,hogy rosszak.
és birka ..komolyan???birka.ez olyan ciki .....ne már én érzem rosszul magam hogy ilyen sértő szót használsz....
"Egy percre se gondolkoztál el azon hogy talán a mi érdekeinket szolgálják mi?"
Akkor most elmondom neked, hogy SENKI sem szolgálja a Te vagy mások érdekeit. Mindenkinek más az érdeke, ha a társadalmi csoportok érdeke azonos, akkor egy valamiben hasznos egy rétegnek pl az újgazdag proliknak, lehet te is az vagy.
Most az a divat az elitben, hogy le kell csökkenteni a népességet. régen ilyenkor kirobbantottak egy háborút, ma az atom miatt már nem merik. Ilyenkor jönnek a kreált válságog, amik után társadalmi rétegek szegényednek el és pusztúlnak ki. Pl úgy hogy nem vállalnak gyereket, mert nincsen mire.
Jólvan ezzel egyettértek!
DE!te nem tudhatod miért csinálják!nem tudhatod hogy mi történik ezen a világon! elhomályosították az elméd mint a többinek....
Most is azt csinálod amit ők mondanok ,mivel ők azt mondják "utálj minket ,gyűlölködj.....mi vagyunk mindenért a hibásak"szóval te pont azt teszed amit mondanak ,és biztos vagy benne hogy ez a te saját véleményed ...na persze...
Ők is csak nyugalomra vágynak,megterhelő és fájdalmas ennyi embert megölni és elérni hogy senki se legyen boldog...
Úristen te tényleg beteg vagy annan!!
Te tényleg nem látod mi folyik a világon???
Szerinted miért tart itt Magyarország ahol tart??
A mocskos IMF meg a többi bank,pont ők azok!!
És te még véded!!!
Te nem vagy tisztában pl.a cionizmussal meg a többi
hasonló dolgokkal!!
HÁt TE VAGY EGY NAGY SZÁNALOM ÉS SÖTÉTSÉG!!!
UHHH MILYEN BUTA EMBEREK!!
Vagy apuci kis kedvence aki mindent
megkap és nem szenved pénzben hiányt,
talán azért véded
az ilyen 'jótevőket'
'Ők is csak nyugalomra vágynak,megterhelő és fájdalmas ennyi embert megölni és elérni hogy senki se legyen boldog'
Szánalmas vagy!
Egyáltalán nem vagyok gazdag!
És szerintem fogd vissza magad most!
Mert megtudod kivel beszélsz így ...megértetted!
Istenem elegem van ezekből az emberekből ,akik hülyék és osszák azt észt és még se tudnak semmit...semmit!TE meg mi vagy egy olyan ember akit senki se szeret ezért őket hibáztatod....
Hát te komolyan nem látsz ...vak vagy??
Te is azt mondod hogy manipulálnak minket akkor most miről beszélünk?Nagynak érzed magad mi? pedig hozzájuk képest egy senki vagy !Ők sokkal fejlettebbek mint te valaha is leszel!Szóval ha manipulálnak akkor azt is csak el hitették veled hogy csak a pénzért és a hatalomért csinálják.
Soha életedbe nem láttad őket,nem ismered őket,nem tudod miért csinálják,de azt szajkózod hogy szemetek és minden az ő hibájuk ..mint a többi.
Tyűha de megilyedtem!!:DXD
Agymosott hülyékkel többé nem vitatkozom!!
Nincs miért!!Higgyj nekik mert lehet hogy
rokonok vagytok azért ismered őket annnyira!!:D:D
Talán te vagy Bill Gates unokatesója!!:D:D
:DDD
Hmmm De vicces vagy
És mi van ha tényleg akkor nem kéne velem így beszélned nem igaz?
Mindegy majd rájössz mindenre egyszer...
Akkor majd nem kell bocsánatot kérned ....már az is öröm nekem hogy nem leszel ennyire hülye!Sok sikert ...és inkább ne avatkozz bele olyan dolgokba amit még nem értesz,mert lehet hogy nem fogsz jól kijönni belőle....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!