Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogyan lehet megfejteni hogy...

Hogyan lehet megfejteni hogy mi a sorsunk? Vagy hol foglalkoznak ezzel?

Figyelt kérdés
mennyiért csinálnak ilyet ès milyen adatokat kell megadnom? kb mennyi idő?
2013. febr. 19. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet megfejteni,ez nem egy egyenlet konkrét megoldással.

A sorsodat elsősorban te irányítod,nagyrészt tőled függ,hogy milyen irányban haladsz.Éppen ezért nem lehet megmondani,hiszen te bármikor hozhatsz döntéseket,így a sorsod bármilyen irányban módosulhat.

2013. febr. 19. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
az baj :/
2013. febr. 19. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Pálmalevelekből.
2013. febr. 19. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Amit az első mond szerintem nem teljesen valós ilyen formában.

Hiszen,ha azt vesszük,hogy mindent te magad irányítasz,akkor tulajdonképp semmi nem módosul,mert akkor az(döntsd el te,hogy értelmezed) állandóan "módosulna". Ez nekem kissé értelmetlennek tűnik,szerintem ez nem teljesen így van.

Persze nem szeretnék beléd kötni,kedves első válaszoló,és mindent tudó sem vagyok,de ugyebár mindenki megoszthatja a véleményét.Nekem ez a véleményem.

Kérdező:sehol.Senki nem tudhatja előre,legalábbis pontosan biztosan nem,ha valaki mégis ezt állítja,az 100%,hogy a pénzedre utazik(lásd:különböző "jósdák" meg ezek a tv-s baromságok).Szerintem ha keresed,akkor magadtól is megtalálod,hogy mi a sorsod(attól is függ,hogyan értelmezed).

2013. febr. 19. 17:27
 5/9 A kérdező kommentje:
kutya fenekebol neme?:|
2013. febr. 19. 17:27
 6/9 A kérdező kommentje:
4es köszönöm :) engem ez most azért érdekel mert olyan monotonnak érzem az életem ès gyakran feleslegesnek érzem magam.. főleg most :// ès ráadásul van valaki aki meglehetősen fontos szerepet játszik az életemben egy jó ideje, pedig már (megint) nem beszélünk. lehet "van még vele dolgom" csak tudnám miaz :/
2013. febr. 19. 17:32
 7/9 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Az ember egy determinált lény, vagyis a cselekedetei megjósolhatók.

A sorsod vagy karmádat, leginkább az életedből tudhatod meg,hogy éppen azt éled-e. Ha nagy pofonokat kapsz az élettől akkor valószínűleg, nem jársz jó úton. Ha kisebb nagyobb akadályok árán de boldogulsz az életedben akkor azt csinálod amit kell.

Én hiszek abban, (hogy az első mondat alapján), lehetségesek megjósolni a jövőt. De szerintem ezt csak te magadnak tudod, h ehhez kártyát használsz, meditációba kérdezed meg saját magadat vagy egy angyalt az már teljesen mind1.

Nem javaslom, hogy bárkit is felkeress ebben a témában. Pénzkidobás.

Egy másik ember torzít.

Honnan tudod,hogy nem csak hasra ütésből mondja a dolgokat.

2013. febr. 19. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben lehetetlen megjósolni egy illető jövőjét. Maximum egy mátrixot (nem a filmre gondolok...) lehet létrehozni abból, hogy mi történhet. Minden egyes lépés, más irányba tereli a sorsodat.

Csak azt nem értem, hogy miért baj, ha te vagy a sorsod kovácsa... Így az lehet belőled, illetve azt teheted, amit csak szeretnél. Ezért van a szabad akaratod, nem?

2013. febr. 19. 23:44
 9/9 A kérdező kommentje:

ertem, koszonom :)

azert baj mert tobbnyire rossz donteseket hozok...

2013. febr. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!