Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki segítene megfejteni az...

Valaki segítene megfejteni az álmomat?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy sűrű erdőben állok egy nagy ház előtt.Farkasok rohantak felém, én lehunytam a szemem és hagytam, hogy rámugorjanak.Egyszer csak kinyitottam a szemem és ellöktem magamtól minden farkast, utána pedig már én támadtam rájuk.Nem tudná valaki megmagyarázni, hogy mit jelenthet ez az álom? :)

2013. febr. 3. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Túl sokk twilightot nézel..
2013. febr. 3. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
A farkas nem tudom mit szimbolizálhat, de lehet ugye a falkában vadászó vad állat, aki prédaként tekint rád, tehát lehet, hogy rengeteg negatív, vad dolgot akarsz magadba engedni, vagy átadni magad az uralma alá valami csoportosulásnak pl, olyan közösség, ahol rengeteg a "farkas"...valamely vallási vagy akármilyen közösség, mégsem érzed igazán, hogy csatlakoznod kellene, illetve ha igen tudatalattid óva int ettől.. sőt egyenesen harcol ellene...
2013. febr. 3. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Az első kommentelő válaszán nagyot röhögtem, felvidította a napom egy részét! :'D

A második kommentelőnek pedig nagyon szépen köszönöm a válaszát!Sokat segített! :)

2013. febr. 4. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
örülök hogy nem oltottál be :D
2013. febr. 5. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!